nedjelja, 5. listopada 2014.

TOP 5: Tutoriali # 27

Jesen je tu iako su dani još uvijek lijepi i sunčani! Nadamo se da će tako i ostati, da bar u ovom godišnjem dobu uživamo ako već nismo u prethodnom! Ipak za one tmurne, maglovite i kišne dane kada bi najradije ostali kod kuće, pripremile smo vam malo diy inspiracije! Krenimo!

1. Ako vas hvata nostalgija za ljetom, ovakav romantični poslužavnik sa sušenim cvijećem je prava stvar za vas! Idealan je za poslužiti čaj i keksiće, a lako ga možete napraviti i sami pa brzo naberite koji cvijetak ili ako ste više jesenski tip, isti napravite sa opalim lišćem!
say yes

2. Još jedan brzi projekat je i ova posudica za sitnice napravljena od dvije zdjelice! Ako niste preambiciozni, umjesto karte svijeta ukrasite ju točkicama ili šarama! ;)
kristi murphy

3. Jesenske plodove i opalo lišće koje ste vrijedno skupljali sa svojim najmlađima možete iskoristiti za svašta pa tako i za ove simpatične životinjske krune! Klinci će biti oduševljeni!
handmade charlotte

4. Nešto što smo oduvijek željele naučiti je plesti rukama! Ovaj prekrasan šal je pravi početnički projekat, a za njega vam nisu potrebne ni igle, samo vuna!
handimania

5. I za kraj mali makeover gumenih čizmica koje su nam posljednjih mjeseci bile stalne suputnice! Da po blatnjavim baricama gacamo sa stilom! ;)
go make me


Kako vam se sviđa naš odabir? Čime se vi bavite u zadnje vrijeme?

Pišite nam, a ako vam fali uradi sam inspiracije klikom na 'diy' i 'tutoriali' možda nađete nešto baš za sebe! ;)

Uživajte u nedjelji i budite kreativni!

Pozdrav od Maja


4 komentara :

  1. Skoro sve sam pinovala. Hvala vam :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Prosle godine sam isplela dva sala na prste a ove cu isprobati ovu tehniku :D

    OdgovoriIzbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!