petak, 26. prosinca 2014.

LEGA-LEGA GIVEAWAY


Lega-Lega nam je omiljeni brend papirnatih proizvoda koji je nastao i proizvodi se ovdje kod nas, u Osijeku! Osim što su sjajnog dizajna, ekološki su prihvatljivi i vrlo razumne cijene s obzirom na kvalitetu koju dobijate! Od kada je nastao brend, nas dvije vjerno skupljamo rokovnike, bilježnice, podmetače, a dom nam krase i Lega-Lega posteri! Jednostavno im ne možemo odoljeti! :)

Lega-Lega proizvodi su se pojavljivali i u nekim našim prethodnim diy postovima pa smo tako naljepnice koristili pri sređivanju dječje kacige, od Lega-Lega kutije za majice smo pravile kućicu, a jedan stari rokovnik smo obukle u novo ruho!



Ipak najviše nas veseli kada početkom godine otvorimo svoj novi planer bez kojeg bi bile potpuno izgubljene! Ove godine smo na dar od Lega-Lega ekipe dobile dva planera za nas i dva koja ćemo darovati vama! :) Jedan je zeleni, a drugi fuksija!

Sve što trebate napraviti je:
  • ako vam se sviđa Maje Zmaje blog, lajkati nas na fejsu, pratiti putem g+ ili bloglovin'-a,
  • podijeliti fotku darivanja koja će biti objavljena na našem facebook timeline-u i nalazit će se u albumu Timeline Photos, na vašem zidu pod opcijom javno,
  • ostaviti komentar ispod fotke u albumu Timeline Photos u kojem ćete napisati koji planer želite!
Sretne dobitnike ili dobitnice ćemo objaviti 1.1.2015. Prva osoba koju izvučemo uz pomoć random.org-a dobit će rokovnik po želji, a druga osoba onaj preostali! :)

Ako vam se sviđaju ovi rokovnici svakako svratite na Lega-Lega web ili u trgovinu u Osijeku, sigurne smo da ćete se oduševiti! Lega-Lega brend možete pratiti i na fejsu gdje ćete najprije saznati o novitetima i popustima pa stisnite lajk! ;)

Osim toga, trenutno (do 31.12.2014.) je u Lega-Lega web shop-u akcija 15% na istaknute proizvode što svakako vrijedi provjeriti!

Ne zaboravite da je u tijeku još jedno darivanje o kojem više možete pročitati u postu u kojem smo vam predstavile Mjuiko!

Lega-Lega ekipi hvala na darovima, a vama želimo puno sreće! :)

Pozdrav od Maja

Broj komentara: 5 :

Voljele bi čuti vaše mišljenje!