nedjelja, 10. siječnja 2016.

TOP 5: Tutoriali # 43

Drugi ovogodišnji 'Top 5' post rezerviran je za 'uradi sam' projekte. Švrljajući po netu našle smo svašta, a za vas odabrale samo ono najbolje! Krenimo!

1. Toplu kapuljaču-šal, idealnu za ovo hladno vrijeme lako možete napraviti i sami, na linku ćete naći tutorial na franuskom, ali sve se lijepo vidi na fotkama pa vjerujemo da vam neće biti problem pratiti! U ove zimske dane dobro će vam doći šal-mašna kojeg je super lako napraviti!
make my lemonade


2. Nešto zahtjevniji po pitanju alata je tutorial za izradu stalka za šminku i ogledalo, ali nama se jako svidio zbog svoje jednostavnosti! Stalak je, kako piše autorica, vrlo zgodan jer je prenosiv pa ako u stanu imate loše svjetlo, možete ga staviti na prozor dok se šminkate!
the merrythought


3. Obične bijele šalice vrlo lako možete sami ukrasiti uz pomoć flomastera za porculan koji je dostupan u svim hobi trgovinama! Odaberite željeni motiv i uživajte u crtanju!
gumption


4. Jednako lako od kutija za cipele možete napraviti ukrasne kutije za razne sitnice! Uz ovakve kutije organiziranje će biti lako, a vaš dom odmah uredniji!
food52

5. I za kraj jedan simpatičan magnet koji će na hladnjaku držati vaš popis zadataka ili listu za šoping! Magnetiće za hladnjak možete napraviti na razne načine, a možda vam se svidi i naša magneta galerija, magnetne posude od čaja, magnetni džepić za hladnjak ili školjkasti magneti! Oooo da, mi stvarno volimo magnete! ;)
design sponge

Ako želite još inspiracije za svoje krativne poduhvate, pronađite ju na oznaci 'diy' ili 'tutoriali', vjerjemo da ćete naći nešto po svom guštu!

Kako vam se sviđa naš današnji odabir?
Što ste kreativno radili u posljednje vrijeme?

Pišite nam i šaljite svoje fotkice! Voljele bi vidjeti!

Uživajte u ostatku nedjelje i stvaranju!

Pozdrav od Maja

2 komentara :

  1. Ogledalo s drvenim stalkom mi se jako sviđa jer volim prirodne materijale.
    Imam stolara u obitelji, mislim da ću mu ti predložiti barem za rođendanske poklone da radi :D
    Da znam crtati vjerojatno bih se bacila u oslikavanje šalica :)
    Jedino kreativno što radim su razne obične kutije pretvaram u ukrasne pomoću papira i/ili trakica, plastične kutijice od štapića za uši farbam lakovima za nokte :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je sasvim dovoljno kreativno ako mene pitaš, prenamjena ambalaže je uvijek pohvalna! :) I ja imam čak 2 stolara u obitelji pa sam sklona ovakvim 'uradi sam' projektima! Stalak za ogledalo i šminku bi stvarno bio zgodan rođendanski dar, dobro si se sjetila! Što se tiče crtanja, tu sam totalno zahrđala, ne bi se upuštala u neko ozbiljno oslikavanje, ali neki jednostavni uzorak bi mogao proći! ;)

      Izbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!