srijeda, 6. siječnja 2016.

SLAVIMO: Božić 2015. - II dio


Iako su nam praznici (i godišnji) krenuli sa vrlo gadnom virozom i nismo bili u punoj snazi dugo, trudili smo se ipak uživati u blagdanima. Zarobljeni u kući, u pauzama između skidanja temperature i inhaliranja vrijeme smo provodili praveći nove ukrase za bor, kićenju doma i planiranju darova. Planiranje je ključno kada za šoping imate vrlo malo vremena, a koncentracija vam je na nuli od nespavanja. Nebrojeno puta smo pročitali svih 6 Baltazara, izgradili hrpu dvoraca, garaža, tornjeva od legića i postavili metre i metre tračnica. Nismo napravili sve što smo planirali, nismo pekli keksiće u obliku životinja niti smo uspjeli napraviti handmade darove koje smo željeli, ali nema veze, bili smo zajedno, a to je najvažnije!














Svi smo ispod bora našli divne darove u kojima stvarno uživamo. Kompletirali smo Zvrčko i Mljac kolekciju slikovnica, dobili Polarni Ekspress knjigicu, novi set Lego tračnica, vatrogasno vozilo i vatrogasni brod (o daaa, vatrogasci su na listi odmah nakon vlakova), prekrasne Pinch toys drvene guralice, tople pidžame, ušećerene orahe, Helena Delirium suhi šampon za kosu, čak dvije Thug Kitchen veganske kuharice i jedan helić na daljinski! Mora da smo prethodne godine bili stvarno dobri! ;)

Na Božić smo uspjeli obići bake i djede što nam je nakon toliko dana u kući bilo još veće zadovoljstvo nego inače! :)

Nadam se da ste i vi praznike proveli u krugu obitelji, bilo da slavite Božić ili vam Djeda Mraz dolazi za Novu, a ako vam djedica dolazi sutra, želimo vam sretan Božić, puno dobre klope i ugodnog društva!

Kako je druga Maja proslavila Božić možete pogledati u prvom dijelu posta, a kako ste se vi proveli pišite nam u komentarima! ;)

Pozdrav od Maje

Broj komentara: 10 :

  1. Borovi su vam prekrasno ukrašeni. Baš spešl <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Divne slike, tako ste ilepo okitili bor.Mnogo mi se dopada!
    Igraceke su strava, ne znam koja mi se vise dopada.Moguce da vozici su mi najcool.
    Sve najbolje u Novoj :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Obožavam jednostavan dizajn, prirodne materijale, jasne boje i jednostavne oblike - a ovde sve to vidim, pa gledam, pa virim, pa se vraćam po sto puta, oduševljavam -kako je moguće da je sve ovako lepo skockano?
    Nadam se da ste ozdravili sada već skroz. Mnogo zdravlja i porodičnih okupljanja vam želimo moj Dule i ja.
    Nama je Božić sutra, putujemo u selo i ne zna se ko se više tome raduje. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Hvala puno! Jako me raduju ovako lijepe riječi i drago mi je da si se sviđaju ovi božićni detalji! I hvala što svraćaš i što se vraćaš! Nadam se da ste se lijepo proveli na selu i želim vam sretan Božić, Hristos se rodi! :* za Duleta i mamili! ;)

      Izbriši
  4. Super fotosi! Mozete reci odakle su kockice abecedice? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) Kockice su pongetoys, a možete ih naći na http://www.ponge.hr/! :)

      Izbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!