nedjelja, 21. rujna 2014.

TOP 5: Recepti # 15

Temperature padaju i pećnice se sve češće pale! Ružno vrijeme zahtjeva posebno finu hranu i neophodno je kuću ispuniti mirisima delicija od sezonskog povrća, sočnih peciva i aromatičnih kolača! U tom tonu je i naš današnji odabir! ;)

1. Obožavamo složence, a ovaj od povrća i tosta koje prave Legice u kuhinji nam se čini posebno zanimljiv! Odličan za lagani ručak ili večeru!
legice u kuhinji

2. Jednostavno, ali efektno jelo s kojim ćete sigurno zadovoljiti svoje nepce je paprika punjena sirom sa bloga Le Cheflja.
le cheflja
3. Još jedan složenac, ovaj puta od patlidžana! Parmigiana na malo drugačiji način sa bloga Na tanjiru je po nama savršeno jelo, puno okusa!
na tanjiru
4. Ovaj mirisni kruh sa sirom i začinima je idealan za večeru, kada je vani hladno, a vi ste ušuškani uz neki dobar film! Uz njega bi savršeno pasao i domaći ajvar! Za recept svratite na Porodične gastronomije!
porodične gastronomije
5. Kao i uvijek slatko na kraju! :) Ovi aromatični kolačići od bundeve sa filom od sira ispunit će vaš dom najfinijim mirisima i podići raspoloženje ukućana još i prije nego ih probaju! Za recept trk na Hrana za dušu!
hrana za dušu

Kako vam se sviđa naš današnji meni? Što kuhate? Imate li kakvih preporuka?

Šaljite nam vaše sezonske recepte, a ako vam fali inspiracije klik na linkove iz posta, ili  oznake 'recepti' i 'u kuhinji' na blogu!;)

Uživajte u ostatku nedjelje!:)
Maje

Broj komentara: 11 :

  1. Hvala na odabiru. Bas smo u dobrom drustvu :)

    OdgovoriIzbriši
  2. ova punjena paprika me već danima pali i mora uskoro pasti

    OdgovoriIzbriši
  3. Super odabit, kruh sa sirom, kolačići od bundeve... uh :)

    OdgovoriIzbriši
  4. U pravom super društvu! :) Odlične ideje, a kao što reče Tamara, i meni danima padaju na pamet one punjene paprike! :D Hvala drage Maje! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala tebi Milice, uvijek nas oduševiš receptima! :) <3

      Izbriši
  5. sjajni prijedlozi, dode mi da odmah isprobam sve! :)

    OdgovoriIzbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!