nedjelja, 7. lipnja 2015.

TOP 5: Recepti # 24 (Slastice sa ljetnim voćem)

Sezona je jagoda, malina i ostalog bobičastog voća pa je red da im posvetimo ovotjedni top 5 post! Iako je voće najbolje u svom originalnom obliku, ljeti kada se želimo zasladiti najradije biramo voćne deserte! Odabrale smo 5 recepata koji su baš po našem guštu! Krenimo!

1. Domaćica nam predlaže drobljenac sa jagodama! Drobljenci su super jednostavan, a tako fin desert, a najbolje je što ih možete prilagoditi ovisno o tome što od voća imate i volite! Na blogu ćete naći i naš drobljenac sa jabukama!



















2. Na blogu Palachinka naći ćete nešto slično - pečenu zobenu kašu sa malinama! Zobenu kašu volimo u raznim varijantama, ali pečenu još nismo probale! Vrijeme je da se to promjeni!
palachinka


3. Naše drage Legice u kuhinji nam donose recept za cupcakes sa jagodama, kokosom i bijelom čokoladom! Savršena kombinacija i super desert za ljetne vrtne zabave i druženja!
legice u kuhinji

4. Top 5 recepata sa crvenim voćem nikako ne bi moglo proći bez pite, a na blogu M's Bakery naći ćete odličan recept za jednu bobičastu!
m's bakery


5. I za kraj veganski cheesecake od vanilije i jagoda sa novog bloga Veganjamcije! Osim ovoga, na blogu Veganjamcije naći ćete zdrave i maštovite veganske recepte pa ne propustite provjeriti!
veganjamancije

Što kažete na naš današnji odabir?
Volite li bobičasto voće?
Koji desert sa ovim voćem najradije pravite?

I na našem blogu ćete naći mnoštvo recepata sa crvenim voćem kao npr. džem od jagoda, ledeni voćni jogurt, schwarzwald cheesecake, liker od kupine te veganski shake od jagoda i čokolade!

Uz toliki izbor bilo bi blesavo da propustite iskoristiti sezonu bobica! ;)

Uživajte u nedjelji i sladite se! :)

Pozdrav od Maja


4 komentara :

  1. Da se svih 5 nađu ispred mene, zbilja ne znam koji bi prije odabrala. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Velika mi je čast biti na ovako divnom blogu a moja tortica je presretna što je na gozbi sa drugim ukusnim poslasticama ;) Veliki pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E to nam je baš drago! I nama je čast što smo mogle ugostiti Iskrinu mamu! :) <3

      Izbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!