nedjelja, 28. lipnja 2015.

LISTA ŽELJA: Srpanj 2015.

Lipanj nam se lagano bliži kraju pa već razmišljamo o željama za idući mjesec! Prošli mjesec je jedna Maja iznijela svoje želje,  a sada je red na drugu pa krenimo!

Ova Maja želi:

1. Ručno oslikanu unikatnu svilenu bluzu novosadske dizajnerice Marine Femić čiji dizajn možete pronaći pod imenom MFemic! Čini se idealna za tople ljetne večeri!
MFemic
2. ABO loafersice! Dugo gledam prekrasne ABO  oksfordice koje su već jednom bile na našoj listi želja, a sada su izbacili novu kolekciju loafersica u svom prepoznatljivom stilu! U najavi su i balerinke...
ABO





3.  Nešto od nakita dizajnerskog dvojca iz Loline kućne manufakture! Ne znam za što bi se odlučila, ovo prstenje ili pak narukvicu kit?
Lolina kućna manufaktura



 4. Jedan od keramičkih tanjura iz nove kolekcije LeBand Ceramics! Ovaj brend nam je otprije poznat po izradi zanimljivih keramičkih lampi, a sada su krenuli i u izradu tanjura koje jako sviđam!
LeBand Ceramics

 5. I za kraj udobnbe klompe slovenske firme Kopitarna! Ove klompe imaju stogodišnju tradiciju koja jamči kvalitetu i udobnost pa vjerujem da ne mogu promašit! Najljepše su mi ove crvene, a još su i na sniženju ;)
Kopitarna

Ovo je bila moja srpanjska lista želja! A što si vi želite?
Imate li već neke od proizvoda navedenih brendova? Pišite nam, zanimaju nas vaša iskustva!

Čitamo se sutra,
Maje

2 komentara :

  1. Ali ABO shoes i oksfordice i ove laofersice zelim mnogo.Samo da se docepam nekog skorog puta za Bg i moje su :) Bar jedne od njih :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Da, divne su!Nadam se da su i udobne...Javim nam kad si kupiš!

    OdgovoriIzbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!