nedjelja, 14. lipnja 2015.

TOP 5: Tutoriali # 36 (Za ćuke!)

Današnjih top 5 će posebno razveseliti one koji u svojoj obitelji imaju četveronožne članove! Pretražujući internet našle smo na mnoštvo super projekata za ljubimce, od raznih igračaka, maštovitih kućica i kreveta do penjalica za mace, odabrale smo nekoliko lako izvedivih koji su nam se najviše svidjeli! Krenimo!

1. Za početak tu je jedna slatka mašnica za ogrlicu! Iako psima nije bitno kako izgledaju i nismo pobornice pravljenja cirkusa od ljubimaca, ovo je jednostavno neodoljivo!
good dogs co










2. Obožavamo stare kofere i imamo ih mnoštvo, na žalost niti jedan nije dovoljno velik za naše mrcine, ali da postoji takav, sigurno bi ga iskoristile za jedan ovakav krevetić!
shopruche


3. Koliko puta se desilo da ste skupljali pseću hranu po kući ili brisali prolivenu vodu? Sa ovakvim stalkom za zdjelice više nema prevrtanja! Osim toga, veći psi će lakše jesti i piti vodu ako su zdjelice na povišenom!
almost makes perfect

4. Povodac za šetnju možete napraviti i sami, samo pri tome svakako vodite računa da koristite kvalitetne i čvrste materijale! Ovaj ombre nas je skroz oduševio!
curbly

5. I za kraj zabava! Na netu ćete naći hrpu tutoriala za razne igračke, a mi smo se odlučile za ovu! Za izradu možete koristiti stare majice i tenisku lopticu pa vas neće puno koštati, a sigurne smo da će osigurati puno dobre zabave!
ammo the daschund


Kako vam se sviđa naš današnji odabir?
Da li ste već pravili sami nešto svojim ljubimcima?

Ako u obitelji imate pse sa osjetljivim šapicama i njuškama, možda će vam dobro doći i naš recept za domaći melem!

Ako još uvijek nemate ljubimce, a razmišljate o tome, svratite u neki od lokalnih azila i udomite! Čak i da niste u mogućnosti posvojiti, posjetite ih, prošetajte pse, odnesite hranu ili nešto od građevinskog materijala ili pomozite u čišćenju!

Gdje ćete naći azile?


Uživajte u nedjelji!

Pozdrav od Maja



2 komentara :

  1. Ja mislim da im ja jako bitno kako izgledaju :D Bar mom mačoru, kad god mu stavim mašnicu on se obraduje i pravi se važan :))))))

    OdgovoriIzbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!