ponedjeljak, 8. lipnja 2015.

INTERIJERI: Vikendica na Dunavu


Vrijeme je za novi post iz kategorije 'Interijeri'! Do sada smo vam već pokazale detalje iz našeg doma, a sada je red na jednu malu vikendicu gdje provodimo jako puno slobodnog vremena!


Vikendica je mala, ali je prostor odlično iskorišten! Na ulazu se nalazi mala ustakljena terasa sa pogledom na Dunav, savršena za uživanje u jutarnjoj kavi i doručku ili za ručak u svježije dane! Terasu krase udobna garnitura i ljuljačka od bambusa. Kada je toplo, staklene stijene se potpuno otvore tako da se prostor ne pregrijava.


Sa terase se ulazi u dnevnu sobu u kojoj je namještaj od svijetlog drveta, a na zidu vise stare fotografije uramljene bijelim okvirima! Iznad fotografija su i ručno rađene lampe od crijepa sa rezbarenim ružama, djelo jednog obiteljskog prijatelja. Mala gusana peć sa motivima jelena savršeno grije tijekom hladnijih mjeseci kada je na vikendici posebno lijepo i mirno! Iz dneve sobe se ljestvama penje na galeriju koja se nalazi iznad kuhinje, spavaće sobe i kupatila i koja je savršeno mjesto za promatranje brodova prije spavanja!



Kuhinjica je mala, ali funkcionalna, rađena kao i sav ostali namještaj, po mjeri. Kako to i treba biti na vikendicama, puna je starog metalnog posuđa, glinenih vrčeva, pletenih košara i dekantera za vino. Na zidovima su mali gobleni, a jedini komadi namještaja koji nisu ručni rad su stara komoda i zelene drvene stolice.







Koliko god da nam je lijepo i udobno unutra, kada smo na vikendici ipak najviše volimo biti vani, kuhati na otvorenom i uživati u pogledu na Dunav, ali o tome drugi put! 


Kako vam se sviđa?
Gdje vi najradije boravite u slobodno vrijeme?

Mi smo stvarno sretni i zahvalni što imamo vikendicu u kojoj možemo puniti baterije i uživati kad god poželimo! 

Ako i vi imate neko posebno drago mjesto gdje volite provoditi vrijeme i koje ste sa ljubavlju uredili, pošaljite nam fotke i pohvalite se!;)


Ugodan početak tjedna žele vam Maje!



Broj komentara: 15 :

  1. Lijepo uređeno, volim kada je izmiješan taj rustikalni stil sa zidovima od cigle. :) Pa još kada je u takvom vanjskom okruženju - zagarantovano uživanje.

    OdgovoriIzbriši
  2. Divno je mesto i sa dušom.Nažalost nemam to što Vi imate ali pošto pčelarimo,u slobodno vreme smo u prirodi sa pčelama.:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala gospođo Cale! Sigurne smo da ni Vi ništa manje ne uživate sa svojim pčelama u prirodi!

      Izbriši
  3. Prekrasno! Joj da je meni jedna ovakva vikendica! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! Puno je truda i rada uloženo u nju, ali sad baš uživamo! :)

      Izbriši
  4. Mnogo je medena i slatka.Tako je sve cute i jos u Baranji na Dunava,ma sta ces vise.
    Baranja my home <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Divno! Jednostavno, prirodno, smirujuće.
    Posebno mi se dopadaju kadrovi, baš sam uživala u fotografijama.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga, drago nam je da su ti se svidjele fotke! :)

      Izbriši
  6. Jednog dana kada budemo napravili našu vikendicu u SRB verovatno će biti uređena u sličnom stilu kao i ova prekrasna na fotografijama. :) Svala čast. :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Nadam se da nećete dugo čekati! ;) Hvala! <3

      Izbriši
  7. Smijem doć u goste? Donjet ću muffine xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dogovoreno! :) Trebat će ti i teška artiljerija protiv komaraca! ;)

      Izbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!