nedjelja, 13. prosinca 2015.

TOP 5: Tutoriali # 42 (Ambalaža za dar kao dar!)

Božić se bliži, i bilo da darove pravite sami ili ih kupujete, trebati će ih se i umotati! Da li ste razmišljali o tome koliko se papira za umotavanje potroši i na kraju baci u ovo blagdansko vrijeme? Ukrasane vrećice su ok jer ih se može više puta iskoristiti, ali papir odmah završi u reciklaži i predstavlja čisti gubitak energije i novaca, na kraju krajeva! Vodeći se tom mišlju, mi često darove spremamo u nešto što će i samo biti dar i što će biti iskoristivo! Kako bi vas inspirirale da i sami pokušate nešto slično, odabrale smo ovih top 5 prijedloga sa tutorialima! Krenimo!


1. Vrećicu za dar možete napraviti od tkanine! Ovaj način umotavanja dara  zahtjeva nešto više vremena i volje, ali biti će dodatan dar koji vaši najmiliji mogu iskoristiti na razne načine!
handmadiya


man made

3. Dar možete umotati i u neki lijepu maramu na način kako se mota tradicionalni japanski furoshiki! Vrlo je jednostavno i postoje brojni načini za motanje! Maramu možete napraviti i sami od tkanine i na njoj napraviti uzorak ili nađite neku u second hand shopu ili na buvljaku!  
man made

4. Još jedan način za napraviti platnenu vrećicu za spremanje darova je ovaj na slici! Postupak je vrlo jednostavan i neće vam oduzeti puno vremena, a za izradu možete iskoristiti ostatke tkanine od nekih drugih projekata ili odjeću koju više ne želite nositi, a nije u dovoljno dobrom stanju za doniranje!
the long thread

5. I za kraj, nama omiljene, staklenke! Ovo je zgodan način da darujete poklon bon ili novce! Jednostavno napunite staklenku umjetnim snijegom, dodajte neku zgodnu sitnicu! Naša mini drvca bi baš zgodno izgledala u ovoj kombinaciji! Mi smo već koristile staklenke za darivanje, u njih možete staviti i majicu ili bilo što drugo što stane, a ukrasiti ih možete recimo i ovako ili na ovaj način!
hip 2 save

Ako smo vas zainteresirale da se ove godine uhvatite posla pa i darove napravite sami, mnoštvo ideja ćete naći na oznaci 'handmade darovi', a još zgodnih načina za umotavanje naći ćete ovdje! Ako ipak planirate u šoping, planiramo da prijedloge potražite u našem opsežnom božićnom šoping vodiču

Kako vam se sviđa ovakvo umotavanje darova?
Na koji način vi umotavate darove i da li vam je to bitno?

Svi linkovi su kao i uvijek u tekstu i ispod fotki!

Pišite nam i uživajte u ostatku nedjelje!

Pozdrav od Maja

Nema komentara :

Objavi komentar

Voljele bi čuti vaše mišljenje!