četvrtak, 17. prosinca 2015.

INSPIRACIJA: Šoping na božićnim sajmovima (II. dio)

Nedavno ste na blogu mogli vidjeti šoping vodič za Kištru u Zagrebu, koja je prošla i artBazaar u Rijeci koji će se održati ovaj vikend (18.-20.12.2015.), a danas vam predlažemo da svratite na handmade sajam u našem gradu - na ReArt festival

Božićni Reart festival (Osijek)

Kako sami kažu, ReArt je festival umjetnosti i rukotvorina te jedan je od bitnijih projekata udruge PLANTaža, namijenjen svima koji su zaljubljeni u raznolikost stvaranja. Božićni ReArt festival će se održati u petak 18.12.2015. od 10 do 20 sati i u subotu 19.12.2015. od 10 do 16 sati u Arheološkom muzeju u Osijeku. Uz mogućnost da u jednom naletu obavite kupnju za vaše najmilije, na ReArt-u možete sudjelovati i u radionicama za velike i male, zajedno sa klincima pogledati neku od predstava i družiti se sa djeda Božićnjakom! Za predah svratite nama omiljeni klub EXIT i popijte neki topli napitak ili posebni ReArt koktel! Više o programu možete saznati na facebook event-u ReArt festivala!

Što kupiti na ReArt božićnom izdanju?

Evo nekoliko prijedloga!

Za nju:

cymka/sumka bags
kerefeke
little.bag
galena

Za njega:

antifolk community 

play'n'cover

kape za svaku glavu

Za klince:

udruga male stvari

udruga male stvari

Za dom:

fenjer kern

dm waste art

elastic heart

say hi gift cards

Kao što smo već navele, na ReArt božićnom izdanju vas čeka bogat dvodnevni program i puno više izlagača od ovih koje smo odabrale, a kako se Arheološki muzej u kojem se sajam održava nalazi u Tvrđi, usput možete posjetiti i Božićno selo te pogledati što se tamo nudi!

Iako nam je u planu bilo predstaviti više handmade sajmova iz regije, na žalost nismo uspjele skupiti dovoljno informacija na vrijeme, što znači da ćete morati svratiti i javiti nam kako je bilo! ;) U Zagrebu možete posjetiti FISST ART FEST (16.-19.122015.), ARTOMAT (16.-23.12.2015.) i ARTOSKOP (19.12.2015.)! U Beogradu je tu MODA ZA KUĆU (do 20.12.2015.) i MODA ZA PONETI (25.-27.12.2015.). Za više detalja oko ovih sajmova samo kliknite na link koji će vas odvesti na facebook event, a ako znate za neke zgodne sajmove javite nam pa ćemo ih dodati! :)

Mnoštvo handmade brendova naći ćete i u našem prošlogodišnjem šoping vodiču

Čak i da niste u blizini sajmova, pogledajte rad izlagača na njihovim stranicama (linkovi su ispod fotki i u tekstu!), javite im se, naručite nešto i podržite handmade! :)

Da li ste već bili na nekom od handmade sajmova?
Da li ste posjetili ReArt? Kakvi su vam dojmovi?
Kupujete li handmade?

Pišite nam i uživajte u ostatku tjedna! :)

Pozdrav od Maja


Nema komentara :

Objavi komentar

Voljele bi čuti vaše mišljenje!