nedjelja, 31. svibnja 2015.

LISTA ŽELJA: Lipanj 2015.

Od ovog mjeseca imamo malu promjenu u kategoriji Lista želja! Kako nam je svaki mjesec bilo sve teže odabrati 5 stvari koje si želimo, odlučile smo da se smjenjujemo, tako da će svaki mjesec jedna raditi ovaj post! Da se razumijemo, nije nam bilo teško odabirati zbog nedostatka lijepih stvari, već zbog toga što smo skromne pa i nemamo toliko puno želja! ;) Šalu na stranu, danas je moj red pa krenimo!

Dakle, ova Maja želi:

1. Prekrasne Lotta from Stockholm klompe. Oduvijek na listi želja, a sad kada se više ne plaća carina i cijene poštarine nisu astronomske možda si ih i priuštim...možda...Ima li ih netko? Ili možda znate da negdje kod nas ima nešto slično?
lotta from stockholm

2. Majicu malog domaćeg brenda Antifolk Community iz Valpova. Majice kratih rukava rijetko kupujem, jer mi se rijetko što i sviđa. AFC majice sviđam sve, a osim njih na stranici ćete naći  bedževe, stikere, kape i zanimljive paketiće sa svim i svačim!
antifolk community

3. Drvene plagove za uši sa sedefom! Jednostavni, a tako lijepi! Bandaru Organics inače ima jako velik izbor nakita, od plagova i tunela do prstenja, a cijene su im stvarno ok!
bandaru organics


 4. Darth Vader kapice za ventile! E to stvarno treba imati svatko! Pogotovo ja!
etsy

5. I za kraj Popcycle bisage za bicu! Što reći osim da su savršene! Doduše, za njih bi mi trebao i paktreger koji čeka već dvije godine da ga namontiram, ali korak po korak! ;)

popcycle


Kakve su vaše želje za Lipanj?
Sviđa li vam se što od mojih želja?

Idući mjesec će vam svoje želje pokazati druga Maja, a do tada se družimo kroz druge postove i na fejsu! ;)

Uživajte u nedjelji, sutra smo ponovo ovdje! :)

Pozdrav od Maje


Broj komentara: 7 :

  1. Klompice su preslatke! :D Moja želja je pumpa za bicikl da ga napokon mal provozam po ovim brdima xD Bar nizbrdo lol

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E, ne bi bilo loše imati malu prijenosnu pumpu, pogotovo kad sad kad na bici uvijek imam malog suputnika! ;) Dobar podsjetnik, hvala! :)

      Izbriši
  2. joooj, ja mjerkam te klompe već 2 godine.... ali za moj đep su preskupe i bez poštarine i carine :/ Ima ih stvarno preljepih, a inače ne nosim take, ali ove su mi tako zapele za oko..... kupit ću ih kad-tad!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma jesu preskupe, ali kad vidim što ima kod nas po trgovinama i za koju cijenu, malo mi je grižnja savjesti oko izdvajanja tolike količine novaca za cipele manja! A i kontam da ću ih imati ful dugo pa se nadam da će se isplatiti! ;)

      Izbriši
  3. Moja lista želja je bicikl, odlazak na more i posao ;)

    OdgovoriIzbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!