nedjelja, 17. svibnja 2015.

TOP 5: Tutoriali # 35 (Voćna inspiracija!)

Kada krenu vrućine voće volimo u svim kombinacijama, a da ono nije samo za jest dokazuju i ovi super kreativni 'uradi sam' projekti! Iako smo tijekom našeg istraživanja na internetu naišle na mnoštvo voćnih tutoriala, većinom isključivo dekorativnih, birale smo one koji su funkcionalni, a jednostavni! Nadamo se da će vam se svidjeti! 

1. Proljetni i ljetni pljuskovi nam često mogu pokvariti planove, ali kad imate ovako vesele kišobrane ništa vam neće pokvariti raspoloženje! 
studio diy

2. Ovaj lubeničasti poslužavnik savršen je za vrtne zabave i druženja ili dječje rođendane...
oh so beautiful paper

3. ...jednako kao i ove ananas lampe od staklenki! Sigurne smo da ćete njima oduševiti velike i male jednako! Ako ste ipak tip za svijeće, škicnite naš tutorial za svijeću u šalici!
a beautiful mess

4. Voćna inspiracija neka ne zaobiđe ni vaše bice! Uljepšajte svoje staro zvonce sa malo boje i omiljeno prijevozno sredstvo će živnuti u trenu! Za one koji više vole cvijeće od voćki, kako napraviti cvjetno zvonce možete pogledat u arhivi bloga!
frankie



























5. I za kraj nešto za najmlađe! Ovaj ananas ruksak nas je osvojio na prvu! Uputstva su stvarno detaljna pa nema razloga da ne pokušate, iako će vam trebati nešto više vremena nego za prethodne projekte! Zbog jednog slatkog dječjeg osmjeha isplatit će vam se sav trud!
makeit - loveit


Što kažete na današnje projekte?
Koji vam se najviše sviđa?

Ako ste već radili neke voćne projekte ili ako se odlučite isprobati neki od predloženih, šaljite fotkice! Voljele bi vidjeti vaše ideje i uratke!

Inspirirajte se svojim omiljenim voćem, budite kreativni i osvježite dan!

Ugodnu nedjelju žele vam Maje! <3

Broj komentara: 8 :

  1. Ananas lampe preslatko deluju. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne znam sta mi je sladje. Kisobrani ili ananas lampe? Ili Posluzavnik? Ili vocni bicikl, dok ga vozim sa svojim vocnim ruskakom? :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Uh ovaj ranac ananas bih i ja rado za sebe:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlično, odlično, odlično! Idem svima da kažem da sam se zaljubila u ove kišobrane!

    OdgovoriIzbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!