nedjelja, 10. svibnja 2015.

TOP 5: Recepti # 23 (Pravimo sladoled!)

Iako nama sezona sladoleda nikada ne prestaje, kada krenu krenu proljetne i ljetne vrućine ova slastica paše najbolje! U trgovinama možete naći stvarno velik izbor sladoleda raznih okusa, ali domaći je uvijek nekako bolji i zbog toga vam danas donosimo 5 naj recepata za ovaj ledeni desert!

1. Listu počinjemo sa sladoledom od grejpa i Camparija kojeg nam preporučuju na stranici Dobra hrana! Vjerujemo da je ova neobična kombinacija super osvježavajuća i svakako vrijedna isprobavanja!
dobra hrana

2. Recept za ovaj kremasti sladolede od kokosa i banane sa čokoladnim preljevom naći ćete na blogu Culinary postcards! Tko kaže da se i sladoledi na štapiću ne mogu napraviti kod kuće?
culinary postcards

3. Na popisu svoje mjesto ima i ave dulcis varijanta sad već slavnog i super jednostavnog sladoleda od banane, kojeg ste mogli vidjeti i kod nas na blogu! Osim recepta za sladoled, na linku ćete naći i recept za domaće kornete! Ne sumnjamo da su apsolutno divni!
ave dulcis

4. Što kažete na sladoled od avokada i oreo keksa? Mi smo definitivno za! Recept ćete naći na blogu Ja u kuhinji, na kojem vas čeka i cijela besplatna sladoledna e-knjiga! Ne propustite preuzeti svoj primjerak!
ja u kuhinji

5. I za kraj nešto za one trenutke kad vam se ne da praviti domaći sladoled, a kupovni vam nije dovoljno poseban - sladoledni sendviči! Ako imate klince, ovi sendviči će biti pun pogodak! Uputstvo kako ih složiti je na Le cheflja blogu!
le cheflja

Koji je vama omiljeni slac?
Pravite li domaće sladolede? Koji recept bi nam preporučile?

Ako se do sada niste iskušali u pravljenju sladoleda, nadamo se da smo vas zainteresirale! Svi linkovi su u tekstu i ispod fotki, od njih vas dijeli samo jedan klik pa ne gubite vrijeme! ;)

Ukoliko volite ledene deserte možda vam se svidi i recept za ledeni kikiriki cheesecakeledeni voćni jogurt ili zdravi, čokoladni sladoled od banane

Svim majkama želimo sretan njihov dan, a ostalima ugodnu nedjelju!

Slatki pozdrav od Maja


2 komentara :

  1. Jesam li zadovoljna? ;) Društvo je krasno, recepti uvijek pomno birani - počašćena sam, i još jednom hvala :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E to nam je baš drago! :) Hvala na lijepim riječima i divnoj slastici! <3

      Izbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!