nedjelja, 24. kolovoza 2014.

TOP 5: Recepti # 14 (Zimnica)

Jesen nam se polako prikrada i pravo je vrijeme da razmišljamo o spremanju voća i povrća za zimu! Kako smo i same u potrazi za zanimljivim receptima, odlučile smo za vas izdvojiti top 5 zimnica pa krenimo!

1. Prva na redu je kuhana rajčica! Nema ništa bolje od domaće juhe od rajčica, koja nam je omiljena i ljeti i zimi! Vjerujem da znate koliko je ukusnije kada za nju koristite domaću sok pa bi bilo šteta da za zimu ne pripremite koju bocu! Recept ćete naći na blogu Palachinka!
Palachinka

2. Naravno da priprema zimnice ne može proći bez ajvara! Mi volimo kada je ljući a upravo takav možete naći na blogu La cuisine creative!



3. Vjerujemo da ste sa blogom Domaćica svi dobro upoznati i da ste neke Sanjine recepte već isprobali pa znate da i ovaj začinjeni sir u maslinovom ulju mora biti dobar! 
Domaćica

4. Prelazimo na slatko, a na blogu Life Tastes Like Chocolate o tome znaju sve! Kupina još ima i nema razloga ne napraviti od njih fini džem! Vjerujemo da savršeno paše uz palačinke! ;)
Life tastes like chocolate


5. I za kraj pekmez od dunja i jabuka sa bloga Sweetheart! Mora da je savršen!
sweetheart

Kako vam se sviđa naš današnji odabir? 
Pripremate li zimnicu? Što pravite i što najradije jedete od zimnice?

Mi baš pripremamo nove postove, a do tada na tagu zimnica možete naći recepte iz arhive! 

Ako su vam se svidjeli ovi recepti, skoknite do autorica i provjerite njihove blogove, sigurno smo da ćete naći mnoštvo delicija koje i sami želite isprobati!

Čitamo se sutra!

Pozdrav od Maja

2 komentara :

  1. Veliki pozdrav celoj ekipi i hvala puno na linku!:)) Super su svi receptici i odmah sam "skicnula" taj fini dzem od kupina.:))))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E super, baš nam je drago da ti se sviđaju! :) Hvala još jednom i pozdrav do idućeg skupljanja! ;)

      Izbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!