srijeda, 20. kolovoza 2014.

DIY: Jednostavna torbica za tablet


Od kada smo kupile tablet razmišljamo kako bi trebale napraviti torbicu-futrolu! I nikako da dođe na red! Naravno da smo se,u zadnji tren prije puta na more, sjetile da je krajnje vrijeme! U sred strke i frke oko pakiranja morale smo smisliti nešto super jednostavno što zahtjeva minimalno vremena! I sjetile smo se starog bakinog stolnjaka-tkanice! Ako nas pratite na instagramu, već ste ju mogli vidjeti!


Potrebno:

mali stolnjak-tkanica, čičak, igla i konac, škare, mašina za šivanje (nije neophodna).


Postupak:

Preklopite tkanicu preko tableta i odredite gdje želite da bude čičak! Sašijte jednu stranu čička na preklop (stražnju stranu tkanice), a drugu na prednjicu!



Sašijte iglom i koncem bočne stranice tkanice i gotovi ste! :) 





Kako vam se sviđa? Da li ste već pravili nešto slično?
Volite li etno uzorke? Nama je ovaj baš divan i baš nam je drago da smo tkanicu koja je stajala zaboravljena u ormaru upotrijebili za nešto korisno!




Kao i do sada, ako se odlučite napraviti nešto slično po našem tutorialu, pošaljite nam fotke na fejs, mejl (majezmaje@gmail.com) ili nas tegajte na instagramu! Veselimo im se! :)

Ako ne, neka vam ovaj tutorial posluži kao podsjetnik da nekada stvari treba pogledati iz drugog kuta, možda im nađete potpuno novu svrhu! ;)

Kreativni pozdrav od Maja!

Broj komentara: 6 :

Voljele bi čuti vaše mišljenje!