nedjelja, 12. ožujka 2017.

TOP 5: Street style # 66

Od zadnjeg street style posta sam otkrila Lookbook, pa moja prijetnja da ćete neko vrijeme u ovoj kategoriji gledati jedne te iste blogerice pada u vodu! ;) Za one koji su jednako neupućeni kao ja (iako sumnjam da takvih ima), Lookbook je platforma na kojoj možete napraviti profil kao na facebook-u, ali služi isključivo za modu! Čak i ako nemate namjere postavljati fotografije svojih outfita, Lookbook vam može poslužiti kao ogromna baza modne inspiracije gdje možete saznati više o trenutnim trendovima, istražiti neki poseban stil odijevanja ili jednostavno pratiti osobe čiji stil vam se sviđa! Što se meni svidjelo? Pogledajte u nastavku! :)

1. U rano proljeće i u jesen obično najviše nosim šešire, pogotovo kad je ovako kišovito kao u zadnje vrijeme! Prvi pravi muški šešir mi je kupila mama u antikvarijatu još kada sam išla u srednju školu i još uvijek ga nosim! A kako kombinirati takav šešir sa odjećom? Moj prijedlog je upravo ovako kao na fotki ispod! :)
dasha ch. / lookbook

2. Tatjanu s bloga Taktata nisam našla na Lookbook-u već je osobno vrlo dugo poznam! Uvijek drugačija i posebna, hrabro kombinira nespojivo zbog čega joj se uistinu divim! Iako je ovdje u nešto umjerenijoj kombinaciji, ona ipak nosi njen pečat! Meni se sviđa! 
taktata

3. Ljupku vam ne moram predstavljati! U svakom novom postu nas počasti predivnim fotografijama na kojima ona uvijek izgleda savršeno, čak i u najjednostavnijim kombinacijama kao što je ova sa fotke ispod! Bez greške!
guerrilla girl

4. Nakon šešira, beretke su mi definitivno najdraži modni dodatak! U biti, možda ipak više volim beretke...ali nije to ono što me privuklo ovom outfit-u, već ova prekrasna nijansa plave kose koja običnu kombinaciju čini totalno upečatljivom! 
the hearabouts

5. I za kraj, jedna od meni najdražih blogerica, Daria sa bloga Kittenhood u outfitu inspiriranim  Wes Andersonovim filmom 'The Life Aquatic with Steve Zissou'. Savršeno za proljeće!
kittenhood

Sad kada je proljeće pred vratima, nekako imam više volje i po pitanju oblačenja! Kiša i dalje gnjavi, ali zimska jakna je konačno spremljena i nadam se da je više neću morati obući! Isto tako, garderoba je sve manje zatrpana i stvarno sam puno odjeće koju ne nosim odvojila. Proces je spor, jer teško priznajem sama sebi da neku odjeću sigurno više neću nikad obući (klasika) ali napredujem! I što je manje odjeće, a više reda u garderobi, to se ja bolje osjećam! :)

Što najradije nosite u proljeće?
Koje su vam omiljene fashion blogerice/blogeri?

Uživajte u nedjelji i hvala što ste svratili! :)

Pozdrav od Maje

4 komentara :

  1. jako lijepa inspiracija, sve djevojke jako lijepo izgledaju i imaju stila. Ja isto imam više volje za dotjeravanje kada stigne proljeće.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Drago mi je da ti se sviđa moj odabir! Hvala! :)

      Izbriši
  2. Ju mila majko, pa to sam ja.
    Pa hvala Vam, ali ta kombinacija je brzinska, Viktora odstavila u vrticu i Dario me uslikao.

    Pa tnx <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Ma nema na čemu! Kombinacija je brzinska samo zato što ti znaš kako se to radi! ;)

      Izbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!