ponedjeljak, 27. ožujka 2017.

LISTA ŽELJA: Travanj 2017.

Kako je Uskrs pred nama, za ovu listu želja odabrala sam darove za najmlađe! Prošli tjedan smo vidjeli kako darove za gnijezdo možemo napraviti sami, ali svjesna sam da malo tko od nas ima dovoljno vremena za takve aktivnosti! Ipak ako svojim mališanima želite pokloniti nešto napravljeno rukom, kvalitetno i dugotrajno, sve što trebate napraviti je prošvrljati po internetu! Vjerujem da ćete kreativce koji izrađuju divne rukotvorine naći i u svom susjedstvu! Evo darova koje sam ja odabrala!

1. 'Silly DeLux' Reilly koalu! Pogledajte ju samo! :) Ovaj novi-stari brend sam već hvalila ovdje, i dovoljno je reći da ćete se namučiti odabrati najdražu krpenu lutku jer su sve toliko posebne i lijepe! 'Silly DeLux' možete pratiti na Facebook-u i Instagram-u, a kupiti na Facebook-u ili izravno putem etsy stranice, samo požurite kako bi sve stiglo na vrijeme! ;)
silly delux

2. Omiljene drvene igračke su svakako one domaćeg brenda 'Pinch Toys'. Odlike ovih igračaka su kvaliteta i jednostavnost, a dizajnirane su tako da mogu poslužiti i kao dekoracija jednom kada ih klinci prerastu! Više o 'Pinch Toys' brendu možete saznati ovdje, pratiti ih možete putem Facebook-a i Instagram-a, a kupiti putem njihovog web shop-a!
pinch toys

3. Ako volite drvene igračke, onda vam predlažem i 'Story Teller Cube' didaktičke kocke čija je namjena da na super zabavan način potiču razvoj jezične kreativnosti, izražavanja i mašte kod djece predškolske dobi, iako vjerujem da su jednako zanimljive i starijim klincima. Simboli na kockicama služe za smišljanje priča u čemu mogu sudjelovati mališani, ali i roditelji. Više o ovim kockicama saznajte na Facebook-u gdje se možete  javiti i za narudžbu!
story teller cube

4. Spremanje za odlazak u vrtić, šetnju, park, kod bake i djede, olakšati će ovaj slatki zekan ruksak, ili neki drugi iz 'Dream' ponude! Osim ruksaka, na 'Dream' Facebook-u naći ćete i mekane knjige te razne platnene korpice za spremanje igračaka i sitnica, a mogu poslužiti i kao gnijezdo za Uskrs! 'Dream', osim na Facebook-u gdje se i predaju narudžbe, možete pratiti i na Instagramu-u!
dream

5. I za kraj 'catsandboys' podloga za igranje koja može poslužiti i kao dekica za piknik! Osim ovih podloga, na 'catsandboys' stranici naći ćete i prekrasne posteljine od prirodnih materijala, za male i velike! 'Catsandboys' možete pratiti na Facebook-u, ali i putem Instagram-a, a naručiti preko web shop-a!
catsandboys

Kako je ovdje bilo mjesta samo za pet prijedloga, nisam mogla uključiti sve svoje favorite, ali ako prošvrljate po prethodnim listama želja ili kategoriji 'Predstavljamo', sigurna sam da ćete naći još ideja! :) 

Što kažete na moje prijedloge? Kako vam se sviđaju?
Znate li već što ćete staviti klincima u gnijezdo?
Kakve igračke birate za vaše mališane?

Čak i ako ne slavite Uskrs, provjerite ove kreativne brendove, podržite njihov rad i zabilježite ih za ubuduće! :)

Hvala što se svratili i ugodan početak tjedna vam želim! <3
Maja

2 komentara :

  1. Zelim ove kocke.Odmah sam ih lajkovala na fb.
    Bas su cool!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Slažem se, baš su fora i djeluju jako zabavno! :)

      Izbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!