petak, 31. ožujka 2017.

SKITAMO: Uskrsno veselje u Vrtnoj bajci


Kada razmišljam o Uskrsu, prvo što mi na pamet pada je uživanje na otvorenom, procvjetale voćke, tulipani i narcisi, sunce i potraga za jajima! Čak i da nemate dvorište, ove godine takav doživljaj Uskrsa možete priuštiti svojim klincima u jednoj čarobnoj maloj oazi po imenu Vrtna bajka. Oni od vas koji su ondje zimus upoznali Djeda Mraza znaju kako obitelj Matagić zna dočarati blagdane, a mali dio božićne čarolije ste mogli vidjeti i ovdje! U proljeće, kada se priroda budi, dvorište ove vrijedne obitelji je još ljepše nego zimi prekriveno snijegom što znači da je sada pravo vrijeme da iskoristite posebnu blagdansku ponudu i posjetite ih!









Kao i za Božić, i sada je Vrtna bajka ukrašena mnoštvom prigodnih drvenih ukrasa koje svojim rukama i sa puno ljubavi izrađuje bračni par Matagić, a iste možete po dogovoru i naručiti! Osim prekrasnog ambijenta, ondje vaše mališane čekaju slatki i mekani zečići, šašave kokice i šarene patkice! Moći će istraživati vrt u potrazi za čokoladnim jajima i učiti i super zabavnoj 'Maloj školi zečjih skokova' koju vodi jedan super simpatičan zeko Fran!








Nama svaki puta kada posjetimo Vrtnu bajku bude toliko lijepo da M. danima priča o tome, i ne samo zato što je tamo super zabavno već i zato što teta Zdenka pravi super ukusne kolače. Ovog puta nas je počastila pravom proljetnom tortom sa mrkvom za koju je M. rekao da je najbolja torta ikad! :) Dok smo se tako častili u kući bake Eve, nacrtali smo svoje želje Uskrsnom Zeki i ubacili ih u poštanski sandučić!




















Vidjeti mališane kako uživaju, svim roditeljima, bakama i djedama je najveći dar, a u Vrtnoj bajci ćete doživjeti upravo to! I ne zaboravite ponijeti fotić, jer ćete ove trenutke  htjeti sačuvati zauvijek!

Sve što trebate napraviti je javiti se na Facebook stranicu Vrtne bajke, upitati za detalje ponude i dogovoriti termin! S obzirom na to koliko brzo su termini popunjeni zimus, savjetujem vam da ne gubite vrijeme! ;) 

Sigurna sam da će boravak u Vrtnoj bajci mališanima biti omiljeni uskrsni dar i uistinu nezaboravno iskustvo!

Ako se još nećkate, svakako pogledajte kako nam je bilo u Vrtnoj bajci prošlog ljeta ili za Božić!

Što kažete, hoćete li posjetiti Vrtnu bajku?
Da li ste već bili i kakvi su vam dojmovi?
Kako zamišljate idealne uskrsne blagdane?

Hvala što na čitanju i ugodan vikend žele vam,
obitelj Matagić i Maja

Nema komentara :

Objavi komentar

Voljele bi čuti vaše mišljenje!