nedjelja, 11. svibnja 2014.

TOP 5: Street style # 22 (Josefina bira)

Danas nam je u gostima Josefina Gerlach autorica bloga THE VINTAGE ANATOMY. Teško je naći riječi kojima bi opisale Josefinu! Ova mlada studentica medicine i zaljubljenica u vintage osvojila nas je svojim besprijekornim stilom davno, dok je njen blog nosio drugo ime. Godinama ju pratimo i sa veseljem očekujemo svaki novi post zbog čega nam je i velika čast što je prihvatila naš poziv da za danas odabere njene street style favorite! Pogledajmo zajedno što je u Josefininih top 5! :) 


JOSEFINA BIRA


1. Laura Okita s bloga Paper Mothball Vintage prava je inspiracija iz posta u post. Manekenskog lica i stava, s lakoćom nosi komade koji mi uvijek izazovu nalet malog čudovišta zvanog zavist u oči pa poželim jednostavno cijeli njezin outfit jednostavno kopi pejstati na sebe i praviti se ko da se ništa nije dogodilo. Nažalost, virtuala još nije dosegla tu razinu umjetne inteligencije pa se moram zadovoljiti i samo gledanjem i guštanjem.
Laura Okita - Paper Mothball Vintage


2. Pia Storm s bloga Storms Magasin danska je kraljica glamura, živa ikona starog hollywooda, porculanska princeza i žena s najvećom kolekcijom orginalnih vintage šešira koju znam. Slika je iz njenog editoriala Lady Storm koji je još za nijansu glamurozniji od njenog svakodnevnog stila, no nisam mogla odoljeti da vam je ne pokažem. A kako bi se uvjerili da ne lažem, skoknite na blog!

Lady Storm - Storms Magasin

3.  Australsku ljepoticu s bloga Super Kawaii Mama sam prvi put otkrila preko tutoriala na youtubeu. Od tada je smatram jednim od najsimpatičnijih lica virtualnog svijeta. Toliko šarma zapakirano u takvu jednostavnost pristupa, a dodatan plus su i sjajni outfiti što se vidi iz priloženog.
Super Kawaii Mama


4.  Viktorijanska diva dolazi s bloga Harem of Peacocks. Duge tamne kose i besprijekornog stila, često me odvede i na izlete u kojima uživam gotovo jednako kao da sam tamo. Mistična i nježna, možda je upravo to ono zbog čega dolazim po još.
Harem of Peacocks


5.  A kako ništa ne može proći bez omiljenih mi Šveđana, tu dolazi crvenokosa Jessica s bloga Silversaga. Porculanskog tena i fotograf po struci, svoj blog svakodnevno ispunjava nizom romantičnih trenutaka, dijeleći komadiće svog života umotane u jedan pjesnički nastrojeni trenutak. Možda je baš zato i volim. 
(Jessica Silversaga)

***************

Kako Vam se sviđa Josefinin odabir? Koji outfit Vam je najnaj? Volite li vintage?

Nama je stvarno teško odlučiti se koja od ovih dama nam se najviše sviđa!

Josefini još jednom zahvaljujemo na gostovanju, bilo nam je divno surađivati, a Vama svakako preporučujemo njen blog THE VINTAGE ANATOMY, gdje ćete jednako uživati u fotografijama i tekstu!

Uživajte u nedjelji i ovim prekrasnim blogovima!

Pozdrav od Josefine i Maja!

1 komentar :

  1. Nainteresantnija mi je devojka u kaputu.Volim slojevitost, jer mi je uvek interesantno to sto ne vidim odmah na prvu loptu sta je to na njoj.
    Uglavno, divne, mlade i zenstvene dame!!

    OdgovoriIzbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!