ponedjeljak, 4. siječnja 2016.

NAJBOLJE IZ: 2015-e

Već par godina za redom, novu godinu počinjemo pregledom prethodne! Obilježilo ju je puno lijepih suradnji i puno novih prijateljstava, a to je najvažnije, makar ona bila i virtualna! Predstavile smo mnoštvo kreativnih ljudi, bile predstavljene sa 7 tutoriala kao 'Crafty Superstars' na portalu 'Cut Out + Keep', za koji smo radile i 'Diy The Look: Ulyana Sergeenko', imale nekoliko tutoriala u časopisu 'Dom&Dizajn', predložile smo božićni ukras u časopisu 'Dizajn Express' i bile pozvane u nekoliko tv emisija koje smo zbog paničnog straha od kamere morale odbiti! ;) Iako smo se prošle godine trudile isprobati neke nove recepte i napraviti nove tutoriale, ipak je ona najvećim dijelom bila posvećena našim mališanima, s kojima smo provodile većinu našeg slobodnog vremena i koji nemaju baš puno razumijevanja za aktivnosti vezane uz blog! ;) Novosti na blogu su kategorije 'Lista želja' koja ide svaku zadnju nedjelju u mjesecu i kategorija 'Kako nositi' koje su za sada dobro prihvaćene, što nam je jako drago! Broj blog i fejs prijatelja raste i za to smo vam jako zahvalne, i dalje se veselimo svakom pojedinom komentaru i lajku, i dalje nas jako raduju vaše pohvale,i iznenađuje broj čitanja postova! A koje ste postove najviše čitali? Pogledajmo! :)

1. Iz kategorije 'DIY', najviše puta je pročitano uputstvo za izradu turban kape, što i ne čudi jer je to stvarno super jednostavan projekat koji svatko može napraviti i za koji vam nije potrebno ništa specijalno! Turbani su i dalje in, pa ako do sada još niste, svakako provjerite ovaj post, a ako volite turbane možete pogledati i kako napraviti turban traku! ;)

2. Iz kategorije 'U KUHINJI' najpopularniji je bio recept za brzinsko pecivo iz mikrovalne! Nama je ovo pecivo bilo otkriće i često se nađe na našem stolu za doručak i večeru pa više ne moramo brinuti da ne zaboravimo kupiti kruh! Nadamo se da će i vama ovaj recept biti od koristi! Uz pecivo odlično pašu domaći namazi kao npr. slatko ljuti namaz od turkinje i sira, liptauer namaz, humus ili namaz od leće i oraha!

3. U 2015-oj smo malo i putovale, a iz kategorije 'SKITAMO' najviše puta je pogledan naše zimovanje na Vlašiću! Kao što smo i napisale u postu, Vlašić je stvarno divan i nadamo se da ćete se jednom i sami u to uvjeriti!


4. Knjige su vrlo važne u našim životima, a kako najviše čitamo dječje literaturu, takvu možete i naći u kategoriji 'ČITAMO'! Jedna od nama omiljenih dječjih knjiga Zec Mrkvus Veliki se i vama najviše svidjela! Ako već niste, pogledajte zašto!


5. Od svih kreativaca s kojima smo vas upoznale u kategoriji 'PREDSTAVLJAMO', najviše vas se dojmio Berry Bright Factory, a ako još niste čuli za njih, svakako pogledajte što stvara ovaj kreativni trio!


6. U kategoriji 'INSPIRACIJA' možete naći stvarno svašta, od ideja za handmade šoping, preko ideja za hororce do ideja kako urediti dom zimi! U njoj objavljujemo sve ono što je zaokupilo naše zanimanje u nekom trenutku, a od svih inspirativnih postova vaš interes je bio najveći za post o uređenju okućnica u proljeće!

























7. INTERIJERI su nova kategorija u kojoj možete naći slike iz naših ili nama lijepih domova! Od svih najviše vas se dojmio dom Lejle i Une Selimović, apsolutno sa razlogom! Ako niste bili s nama u posjeti ovim dvjema kreativnih dama, svakako zavirite!


8. Od svih dama sa iznimnim stilom koje smo vam predstavile u kategoriji 'STILSKE IKONE', vama se najviše svidjela Ulyana Sergeenko, koja je i nama osobno favorit!
farfetch

9. U novoj kategoriji 'KAKO NOSITI' dajemo vam ideje kako inkorporirati određene modne trendove u svoj osobni stil, a prema statistici, najinteresantniji vam je bio post o tome kako nositi marame. Ako i same volite nositi marame, svratite na post i provjerite što smo odabrale! ;)
pinterest

10. Osim navedenih, tu su i naši uobičajeni nedjeljni postovi iz kategorije 'TOP 5', u kojima možete naći ono nama najbolje s neta. Od tutoriala najinteresantniji vam je bio post sa 5 jesenskih uradi sam uputstava, od recepata 5 bundevastih slastica, a od street style-a post pod rednim brojem 51! Ovdje spada i kategorija 'LISTA ŽELJA' u kojoj svaki mjesec jedna od nas odabire 5 predmeta koji su joj se najviše svidjeli taj mjesec i koje bi voljela i sama imati! Od svih želja najviše su vam se svidjele one iz ožujka

*****

Koji su postovi prema statistici bili najčitaniji u 2013-oj i 2014-oj pogledajte na oznaci 'Najbolje iz...', a mi vam još jednom želimo zahvaliti za svaki pročitani tekst, za svaki isprobani recept i tutorial, za svaki komentar i savjet, za svaku fotkicu! 

Da li se statistika slaže sa vama omiljenim postovima?
Što vam se najviše svidjelo u protekloj godini?
Koja kategorija vam je omiljena i što biste voljeli vidjeti na blogu?
Što vam se ne sviđa?

Nadamo se da ćemo se družiti i u ovoj godini i da ćemo opravdati vaše povjerenje! :)

Pozdrav i <3 od Maja



2 komentara :

  1. Sve najbolje u novoj godini! Još mnogo postova, kreativnosti i inspiracije! :)
    Veliki pozdrav

    OdgovoriIzbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!