nedjelja, 31. siječnja 2016.

LISTA ŽELJA: Veljača 2016.

Sutra je prvi dan veljače i vrijeme je za novu listu želja! Siječanj nam je nekako proletio, a nadamo se da će tako i veljača kako bi nam što prije došli topliji i duži dani. A brže će nam doći uz nekakve lijepe stvarčice o kojima možemo maštati, a poneke si možda i priuštiti ;)

Jedna Maja želi:

1. Nove ručno rađene šalice  Polonapolona oslikane rock zvijezdama! Janis ili Jimi?
Polonapolona
2. Jednoga od divnih jelena koje radi Davor Lovrić! Jelene smo uočili na ovogodišnjem Adventu u Tvrđi i jako nam se sviđaju, a jedan ste mogli vidjeti i kod Rebeke u sobi! ;)
Oh my dear deer!
3. Sat modnog dvojca Me and the machine koji su napravili u suradnji s Modify Watches! Odlična stvar je što svoj sat možete sami dizajnirati: birate veće ili manje kućište sata kao i boju narukvice! Narukvice su silikonske, lako se mijenjaju i dolaze u raznim bojama tako da će svatko naći neku koja mu odgovara...
Me and the machine

4. Drobljena zrna kakaa iz Encianove linije proizvoda Encian SUPERFOODS! Ima svega u Encianu, ali mi se ovaj kakao čini idealan za smoothije koje u zadnje vrijeme sve češće pravimo - kao hranimo se zdravije od nove godine :) Je li netko probao?
Encian
5. I za kraj nešto i za obući -  lagani karirani kaput Pull&Bear! Zima je još tu, iako blaža nego inače, ali već gledam neke laganije komade i veselim se proljeću!
Pull&Bear
Uživajte u nedjelji!

Do sljedećeg puta,

Maje

3 komentara :

Voljele bi čuti vaše mišljenje!