srijeda, 7. siječnja 2015.

SLAVIMO: Božić 2014. - II. dio


U prošlom postu ste vidjeli dio našeg božićnog slavlja, a danas slijedi nastavak! Kao i svake godine, vrijeme oko Božića je bilo na momente gotovo kaotično, ali ponajviše veselo! Ponekad je teško stati i prisjetiti se da je bit blagdana vrijeme provedeno sa obitelji i dragim prijateljima, a ne jurcanje i križanje popisa punih obaveza! Na kraju krajeva ne mora sve biti savršeno okićeno, ne moramo ispeći x vrsta različitih kolača, a kuća nam ne mora biti besprijekorno čista! Najvažnije je da smo zajedno i da se prepustimo uživanju u malim stvarima kao što je prvo ozbiljno kićenje bora, čak i ako rezultat nisu 'pravilno' raspoređeni ukrasi! ;)


Vođeni tom idejom, ove blagdane smo puno puta pročitali omiljene 'zimske' slikovnice i vrijeme smo provodili uživajući u nacrtanom snijegu kad nas je već pravi zaobišao!



Gradili smo pruge po cijeloj kući i satima vozili vlakove koje smo našli ispod bora! Učili smo slova i pažljivo parkirali aute u novu garažu! U svemu tome su nam društvo pravili najdraži dvonožni i četveronožni prijatelji i članovi obitelji!




Našlo se vremena i za spontani ples u kazalištu prije božićne predstave, za razmjenu darova sa najboljim prijateljima i dječje zabave u kojima su i odrasli uživali!


Kao šećer na kraju došao je i snijeg kojeg smo toliko željno očekivali! Smrznuo se čak i potočić! ;)


Mi i dalje uživamo u praznicima i odbijamo prihvatiti da su blagdani prošli! Bor je još uvijek okićen, a kuća puna topline i veselja! Nadamo se da je tako i kod vas! :)

Pišite nam kako ste proveli blagdansko vrijeme i što vas je najviše radovalo!

Pozdrav od Maja

Broj komentara: 12 :

  1. predivna su mi oba posta :) slažem se u potpunosti s tim da ne mora sve biti savršeno,da je bitno da smo s ljudima koje volimo i da nam je lijepo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Divno.Ali ovde drvene igracke oduzimaju dah :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Odgovori
    1. Hvala! :) Sad smo i mi bogatije za jedan novi blog! Pratimo te i želimo ti puno uspjeha! :)

      Izbriši
  4. Obožavam ovaj blog! Divan post, fotografije, atmlosfera... Oduševljena sam! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno! Baš si nas razveselila i jako nam je drago! :) <3

      Izbriši
  5. Oduševljena sam kvalitetom vaših fotografija.Profesionalno.Može li neki post o fotografisanju?! :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno gospođo Cale, drago nam je da Vam se sviđaju naše fotografije! Nas dvije tek učimo i još puno moramo raditi na tome pa se ne bi usudile raditi postove o fotkanju, ali možemo Vam preporučiti neke korisne linkove pa ako ste zainteresirani samo pošaljite mejl!:) Onako općenito, naš savjet je da kad god možete slikate po dnevnom svjetlu i bez blica - slike su tako uvijek znatno bolje! :)

      Izbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!