nedjelja, 14. svibnja 2017.

TOP 5: Street style # 68 (Moderni klinci!)

Već dugo želim napraviti jedan poseban street style post - modni post sa preslatkim klincima koje viđam skoro svakodnevno preko Instagram profila njihovih majki, a smatram da je Majčin dan prava prilika za to! :) Kad gledam ove klince prvo pomislim na to kako M. otprilike 15-20 minuta izdrži sa čistom odjećom prije nego sve ode kvragu, a zatim kako je na skoro svakoj fotki otkad je prohodao musav i uflekan! :) I nije da me to smeta, stvarno ne! Volim da se uprlja jer znam da tako u potpunosti uživa! Ne uzrujavam se zbog skidanja fleka niti ga upozoravam da pazi. U njegovom ladičaru ima svega par komada 'misne' odjeće za 'specijalne' prilike, sve ostalo je radno. Ok, na ovim profilima su većinom djevojčice s kojima je možda lakše, ali sumnjam...u stvari vjerujem da su i ovi mališani jednako skloni prljanju, samo su mama brže i spremnije sa fotićima! :) Ma sigurno je u tome trik! ;) 

1. Prva na redu je jedna preslatka Bianka koju ćete, zajedno sa njenim jednako simpatičnim bratom Jakobom naći na @tiny_tomboys Instagramu i na 'Tiny Tomboys 'stranici! Modni izgled Bianke i Jakoba savršeno oslikava osjećaj za estetiku njihove mame Tene Letice, ilustratorice i osnivačice PAPERwork-a, jedinog domaćeg studija specijaliziranog za paper engineering i paper cutting! Ako još ne pratite ovaj Instagram profil, imate moje tople preporuke!
tiny tomboys
2. Na Ista profilu mame blogerice @more_less_ines čekaju vas dvije šašave ljepotice Amelie i Zara koje posebno uživaju u zajedničkoj igri i kostimima roza jednoroga i jagodica! Njihovu mamu možete osim na Instagramu pratiti i na blogu 'More Less Ines'. 
more less ines

3. Konačno jedan momak - Nikolas koji se skita po Insta profilu @thesimpleshe! Uvijek frajerski sređen, uživa u pažnji i spremno pozira za fotke kao prava mala zvijezda! Ako uživate u dječjoj modi, uređenju dječjih soba i kutaka za igranje, blog Nikolasove mame Nensi pod naslovom 'Nicolas And Us' je pravo mjesto za vas! 
nicolas and us

4. Još jedan jednako prekrasan dječak, Pavel, skriva se na super inspirativnom profilu svoje mame pod imenom @miimavintage! Kako fotografije govore više od riječi, savjetujem vam da kliknete na link i uvjeritese sami o čemu pričam! Osim na Instagramu, Pavelovu mamu Mariju možete pratiti i putem Facebook stranice 'Miima Vinatge'!


5. I za kraj još jedan šećer -  Greta! Pogledajte samo te okice! Greta i njena prelijepa seka Kata ponekad malo pripomognu mami Maji i njenoj prijateljici Sanji u testiranju igračaka koje prave pa ih možete vidjeti na fotkama @pichtoys Instagram profila! O Pinch Toys brendu sam već pisala ovdje, a kupiti ih možete putem web shopa na Pinch Toys stranici!
pinch toys

Iako su djeca slatka bez obzira na to kako su obučena, lagala bih kad bi rekla da sam indiferentna na dječju modu! Pri tome, naravno, ne mislim na super modernu odjeću i praćenje trendova već na lijepe, praktične i kvalitetne komade od prirodnih materijala u kojima će našim mališanima prvenstveno biti udobno!

Kako vi stojite po pitanju oblačenja klinaca? 
Da li vam je bitno da ih sredite ili vam je svejedno?
Koje Insta mame vas inspiriraju?

Hvala što ste svratili i sretan Majčin dan vam želim! <3
Maja

2 komentara :

  1. Meni je ta "frajerska" odjeća silno simpatična, ali Sofi bi to sve uprljala za 5 min (a meni bi onda bilo žao robice). Jučer se samo nakon jedne šetnje dvorištem omazala jagodama, travom, zemljom, ciglom i ko zna čime još, ha ha ha. Sad sam joj pomalo počela razvrstavati odjeću na "novo" i "staro" pa ću u "novo" ubaciti koji stajliš komad (samo ne trake, krune, špangice i sve što ide na glavu jer je to dolje u roku 2 sekunde 😂). Hvala na linkovima, ove su mame prava inspiracija. ☺

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sve znam! To kojom brzinom se umusaju je fascinantno:) Mi imamo otprilike jedan set za vrtićke priredbe, fotkanje sa Djeda Mrazom i eventualno svatove! :)

      Izbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!