utorak, 2. svibnja 2017.

LISTA ŽELJA: Svibanj 2017.

Produženi vikend je iza nas i vrijeme je da se vratimo u radnu/školsku kolotečinu, a kako bi nam prijelaz bio malo lakši, danas vam donosim pregršt lijepog! U ime proljeća, za svibanjsku listu želja sam odabrala sitnice živih boja koje mogu oplemeniti vaš dom ili uveseliti vaše outfite! Krenimo!

1. Ako bar koliko-toliko pratite handmade scenu u regiji, vjerujem da ste već čuli za brend 'Kloopko'! Ovaj brend u ponudi ima pomalo neobične dekorativne jastučiće koji podsjećaju upravo na klupko vune, a dolaze u brojnim bojama te mogu biti napravljeni od različitih tkanina! Za svibanj biram jedan jastučić u žutoj boji, jer baš volim žutu, a nekako je nemam dovoljno u domu! Kloopko jastučiće možete kupiti putem Facebook inboksa ili direktno preko 'Kloopko' etsy-a!
izi & liv 


2. Idući na listi su šašavi keramički čovječuljci mladog osječkog brenda 'Čičagliše'! Na 'Čičagliše' fejsu ćete naći razne ukrasne predmete kao npr. magnete, žličice, mobile, a mene su se posebno dojmile ove maske koje bi uveselile svaki zid!
čičagliše

3. Živim bojama ćemo okititi ne samo interijere već i sebe i to pomoću ove lijepe 'Antiroba' ogrlice! 'Antiroba' je brend koji nam nudi platnene ogrlice i narukvice u bezbroj različitih kombinacija uzoraka i boja, pri čemu ne postoje dva komada nakita u potpunosti ista! Ove narukvice i ogrlice upotpuniti će i istaknuti vaše outfite, a osim toga, djeluju mi skroz otporne na djecu pa mame neće morati žrtvovati stil iz 'praktičnih' razloga! ;)
antiroba


4. U nastavku liste želja vraćamo se u Osijek po jedan lijepi platneni 'Elastic heart' ceker! 'Elastic heart' je lokalni brend čija me super kreativna i svestrana vlasnica svaki put iznova iznenadi svojim projektima! Ako ste propustili, više o autorici i brendu možete saznati i iz predstavljanja, ovdje!
elastic heart



5. I za kraj dvije super kul Koka bilježnice jer se jednostavno nisam mogla odlučiti! Ovaj crnogorski brend nudi prije svega genijalne majice sa natpisima koji na zanimljiv način predstavljaju popularne crnogorske izraze, a na moje veselje ponudu su upotpunili posterima i bilježnicama! Na bilježnice sam posebno slaba pa sam teškom mukom odabrala samo dvije i to 'Dominiram' i 'Ne sekiram ti se' - motivacije radi! ;)
koka



Ako volite handmade i želite podržavati male brendove, pogotovo one iz regije, na oznaci 'Lista želja'  naći ćete ih mnoštvo, a mnogi su već bili i gosti na blogu i više o njima možete pročitati u kategoriji 'Predstavljamo'!

Što kažete na moj odabir za svibanj?
Što se nalazi na vašoj listi želja?
Da li vas je neki handmade brend posebno oduševio u zadnje vrijeme?

Hvala što ste svratili i ugodan ostatak dana vam želim! <3

Pozdrav od Maje

Nema komentara :

Objavi komentar

Voljele bi čuti vaše mišljenje!