srijeda, 20. ožujka 2013.

ČITAMO: Prve riječi



Budući da u zadnje vrijeme čitamo puno dječjih knjiga odlučile smo ponekad neke od najdražih podijeliti s vama! Danas  vam predstavljamo knjigu PRVE RIJEČI , u našoj kući poznatu kao "veika ginica":) Ova knjiga  je izrađena po principu skrivalice-tražilice i idealna je za učenje novih riječi, boja, brojeva i oblika. Dijete kroz ovu knjigu razvija sposobnost promišljanja i uočavanja i obogaćuje svoj rječnik, a vjerujte nam da dugo neće dosaditi ni vama ni vašem djetetu jer ćete pri svakom čitanju otkriti nešto novo!


Knjiga sadrži prekrasne fotografije stvarnih predmeta koji su maštovito i zanimljivo raspoređeni tako da ih dijete treba prepoznati, pronaći i imenovati. Tu su životinje i predmeti koje možemo pronaći na selu, prijevozna sredstva, stvari iz kuće i vrta, strojevi na gradilištu (to najviše volimo!), odjevni predmeti,kuhinjska pomagala, likovi iz bajki, instrumenti, potraga za blagom i još puno toga.
Knjigu možete pronaći u većini knjižara po cijeni od 80-tak kuna i toplo ju preporučujemo za vaše najdraže male istraživače!






Nadamo se da smo vas inspirirali i potakli na čitanje i bilo bi nam drago kada biste nam preporučili neke od vama najdražih knjiga jer smo uvijek u potrazi za novima. Knjiga nikad dosta!

Do čitanja,
Maja & Maja

4 komentara :

  1. Baš super da ste krenuli s preporukama za knjige za bebače, jer sam i ja (a pretpostavljam i svi roditelji) u vječnoj potrazi za dobrima.
    Nama su vječni hitovi Grga Čvarak i Antuntun s sjajnim ilustracijama Torjanca. Osim toga, dobar je Cirkus Adele Ciboul zbog svih interaktivnih (popularne li riječi :) povlačilica, okretalica itd.
    Izdavač kašmir prmet isto ima dobro ilustrirana izdanja, a autor dick bruna je klasik...
    Nastavite niz :)

    OdgovoriIzbriši
  2. da, Grga Čvarak i Antuntun su prekrasno ilustrurani!
    Volimo Miffy crtić,a baš nekidan sam u Algoritmu otkrila da imaju i knjigice,morat ćemo ih nabaviti...
    a ovo ostalo ćemo provjeriti,hvala na preporuci:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovo smo i mi nedavno posudili u knjiznici i stvarnno sve pohvale, definitivno stavljam na popis za iduci Interliber, jer se svidjela cak i mojoj velikoj curi od 5g

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa da, super je što svaki put kad gledamo vidimo nešto novo! Stvarno vrijedi svake kunice!

      Izbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!