nedjelja, 25. rujna 2016.

TOP 5: Tutoriali # 50 (Kreativna jesen)

Sunčanu i toplu jesen volimo više od bilo kojeg godišnjeg doba, a iako i dalje slobodno vrijeme provodimo sa klincima vani (najčešće u Kukuruznom labirintu), već razmišljamo o onim hladnim i kišnim danima savršenim za ostanak u toplini doma i uživanje u kreativnim projektima! Upravo za takve dane odabrale smo nama pet naj tutoriala! Krenimo!

1. Iako smo do sada vidjele mnoge moderne verzije poznatog sata sa kukavicom, ova nas je posebno oduševila! Napravljen je od vune, materijala kojeg nikako ne bi povezali sa zidnim satovima, i bakrenih cijevi koje su danas tako popularne u uređenju interijera! Uputstvo za izradu potražite ovdje, a ako tražite još ideja kako napraviti sat, možda vam se svidi ova!
one dog woof

2. Volimo girlande i ukrasne zastavice! Lako ih je izraditi, prilagodljive su skoro svakom interijeru i daju neki poseban šarm prostorima u kojima se nalaze! Ako u vaš dom ne pristaju neke šarene i vesele, možda vam se svide ove jednostavne, a efektne, napravljene od prozirne folije na kojoj lako možete napisati motivacijski citat po želji ili bilo što drugo!
drawn to diy

3. Nemamo naviku obnavljati garderobu svake sezone već se trudimo malo osvježiti ono što već imamo! Tako na primjer možete od suknje napraviti pelerinu, malo modificirati stari vuneni šal, ukrasiti cipele resama ili ih jednostavno djelomično obojiti! Ovako ćete staroj i možda oštećenoj obući produžiti život za bar još jednu sezonu!
a beautiful mess


 4. Omiljeni modni dodatci u jesen su nam razne marame, a od nakita najčešće biramo nešto mekano i ugodno što se neće zapetljati u džempere i ostala pletiva! Već smo vam pokazale kako napraviti lijepu i toplu ogrlicu od gombica, a kako iskoristiti staru majicu i prstima isplesti jednu, pogledajte ovdje
repeat crafter me

5. I za kraj nešto za klince - malo drugačija kućica za lutke u čijoj izradi će mališani uživati jednako kao i u igri! Pustite mašti na volju i iskoristite materijale koje već imate kod kuće! Na taj način ćete naučiti klince da stvari gledaju drugačijim očima i razmišljaju kreativno! 
handmade charlotte

Što kažete? Kako vam se sviđa naš današnji odabir?
Što biste probali i sami napraviti?

Ako vam nije dosta, dodatnu inspiraciju potražite na oznakama 'tutoriali' i 'diy', dok vas postovi iz ove kategorije čekaju na oznaci 'top 5'! Vjerujemo da ćete pronaći nešto za sebe! ;)

Nadamo se da uživate u lijepom vremenu gdje god da ste! :)

Pozdrav od Maja



Nema komentara :

Objavi komentar

Voljele bi čuti vaše mišljenje!