nedjelja, 11. listopada 2015.

TOP 5: Tutoriali # 40 (Bundevasta dekoracija)

Prošli tjedan smo za vas odabrale 5 najboljih bundevastih slastica, a danas biramo tutoriale za bundevaste dekoracije! Tradicija je da se za Noć vještica okućnice ukrašavaju izdubljenim i izrezbarenim bundevama koje su najčešće strašne i iako i mi nekad volimo napraviti baš takve, ipak smo se ove godine odlučile za vesele bundeve koje će vam dodatno uljepšati jesen i koje možete izraditi zajedno sa vašim klincima! Krenimo!


1. Prva na redu je bundeva sa šumskom dioramom! Iako je ova napravljena od umjetne bundeve, nešto slično možete napraviti i u pravoj, samo ju izdubite i izrežite otvor u koji ćete staviti mahovinu, grančice i plastične šumske životinje! Pustite mašti na volju i u vašoj bundevi napravite neku maštovitu scenu!
hello diy

2. Od zelenih bundeva možete vrlo lako napraviti žabice! Nama su baš simpatične!
womans day


3. Ako bundevu ne želite rezbariti, možete ju ofarbati i od nje napraviti tigra koji nije ni malo strašan....
rachael ray mag


4. ...ili razne šumske životinje kao na primjer sovu, jelena i lisicu! Zar nisu slatke?
country living


5. Od bundeva životinje možete napraviti i tako da ih zamaskirate pomoću maski od filca koje ste sami napravili! Kada bundeve počnu trunuti maske jednostavno skinete i spremite za nagodinu, a ako na mjestu gdje su oči izrežete rupice mogu ih nositi i vaši mališani!
lia griffith

Ako volite ukrašavati svoje domove za Noć vještica ili pripremate tulum pod maskama, na blogu ćete naći i top 5 tutoriala za strašnu dekoraciju, a ostalu inspiraciju potražite na oznaci 'Noć vještica'! :)

Kako vam se sviđaju ove bundeve?
Imate li običaj ukrašavanja bundeva za Noć vještica?
Što planirate rezbariti ove godine?

Pišite nam i šaljite fotkice svojih bundeve i strašnih dekoracija! :)

Uživajte u ostatku nedjelje i budite kreativni! :)
Pozdrav od Maja

Nema komentara :

Objavi komentar

Voljele bi čuti vaše mišljenje!