srijeda, 22. srpnja 2015.

STILSKE IKONE: Tavi Gevinson

Pinterest
Iako je vrlo mlada, Tavi Gevinson slobodno možemo nazvati stilskom ikonom modernog doba. Tavi se u modnom blogerskom svijetu pojavila već 2008. godine kao 11-godišnjakinja  i osvojila blogerski svijet svojim neobičnim stilom! Njen blog Style Rookie u vrlo kratkom vremenu postao je vrlo popularan pa se mlada Tavi počela baviti i drugim stvarima osim bloga: modelingom, dizajniranjem, glumom i pisanjem članaka za poznate modne časopise. Sve to rezultiralo je pokretanjem online časopisa Rookie Magazine čija je glavna urednica. Tavi je poznata i kao dobra govornica, a bavi se i političkim pitanjima koja uglavnom uključuju borbu za ženska prava.
Što se samog stila tiče, Tavi je u svojim počecima spajala nespojivo i pokazala veliku hrabrost i inovativnost, posebno za jednu 11-godišnjakinju!Da ne opisujemo previše, evo nekoliko nama zanimljivih outfita:

Pinterest
Pinterest
Dressful
Pinterest
Supikuku
Pinterest
Pinterest
Danas je Tavi odrasla i stil joj se dosta promijenio što normalno dolazi s godinama, ali i dalje je inspirativan i zabavan:

Pinterest
Pinterest
The Coveteur
Pinterest
Rolling Stone

Što kažete na Tavi? Stil joj je svakako bio zabavniji i neobičniji kad je bila mlađa, ali sviđa nam se kako odrasta!

Pozdrav od Maja

Broj komentara: 7 :

  1. Predivna mi je od pocetka.Uvek me je odusevljavala svojim modnim izrazom i nista lepse ne postoji od spajati ne spojivo, igrati se, biti drugaciji, ali ne izgubiti sebe i dusu.

    Divne fotke, a Tavi mi se posebno dopada kada joj je kosa siva.To joj je stara frizura, pa joj je sigurno dosadila kao sto je i normalno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mislile smo da će ti se sviđati što smo nju odabrale za ove 'Stilske ikone'! ;)

      Izbriši
  2. Ona mi se čini kao jedno baš baš zanimljivo i svestrano biće :) i sviđa mi se njezin modni izričaj, od kombinacija iznad najdraža mi je ona s majicom na višnju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažemo se! Stvarno je rijetko da netko u tim godinama već zna što želi i ima toliko samopouzdanja! :)

      Izbriši
  3. ima izraz lica kao da je muci probava

    OdgovoriIzbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!