nedjelja, 5. srpnja 2015.

TOP 5: Recepti # 25 (Slastice za ćuke!)

Prošli mjesec smo odabrale top 5 tutoriala za one koji u obitelji imaju četveronožne lajavce, a danas ćemo ih počastiti finim domaćim slasticama! Grickalice za pse su dosta skupe, a pri tome ne možemo biti sigurni što ima zapravo dajemo! Praviti domaće je, uz to što je povoljnije i izbjegavate hrpu ambalaže koja će završiti u smeću, sigurno puno zdravije za vaše miljenice i miljenike! :)

1. Kad Nevena nešto napravi, znate da je dobro, a ako pokušate napraviti ova dva recepta znat će to i vaši ljubimci! Na blogu Hleb & Lale Vas uz ove poslastice za prijatelje čeka i mnoštvo ostalih divnih recepata, prekrasne fotografije i lijepe priče, pa ako već niste (što bi nas čudilo) svakako svratite!
hleb & lale
2. Super jednostavne keksiće od mrkve naći ćete na blogu Dukes & Duchesses! Umjesto bebi kašice koja se koristi u receptu, jednostavno skuhajte i izgnječite mrkvicu i po potrebi dodajte vode!
dukes & duchesses
3. Dok traju ove ekstremne temperature možda vam se i ne pali pećnica, ali to ne znači da svoje prijatelje ne možete počastiti sa finim zalogajčićem! Na blogu Pretty Fluffy naći ćete sirove kuglice sa kikiriki maslacem!
pretty fluffy
4. Ako je vruće Vama, vruće je i njima, a uz ova simpatična ledena srca sigurno će im biti bar malo lakše! Recept Vas čeka na blogu 17 apart!
17 apart

5. Osim ledenih srca, četveronožne članove obitelji odlično će rashladiti i ovaj jednostavni pseći sladoled čiji recept ćete naći na blogu Hrana i veselje! Uz recept ćete naći i objašnjenje pojma 'pasje vrućine' koje ni same nismo znale! :)
hrana i veselje

Kako Vam se čine ovi recepti?
Da li ste već neki probali napraviti?

Ako želite svojim ljubimcima dodatno olakšati ovo ekstremne temperature, ne zaboravite na naš domaći melem za šapice i njuške koji će ublažiti posljedice hodanja po vrućem asfaltu!

Sjetite se i životinja koje nisu sretne kao one koje su dio Vaših obitelji pa ostavite zdjelicu sa vodom na ulici ili pokraj zgrade, napravite koji slatkiš viška ili odvojite nešto hrane - Vama to neće biti veliki izdatak, a njima će to puno značiti!

Uživajte u ostatku nedjelje i šaljite nam svoje recepte i ideje!

Pozdrav od Maja


Nema komentara :

Objavi komentar

Voljele bi čuti vaše mišljenje!