nedjelja, 29. siječnja 2017.

LISTA ŽELJA: Veljača 2017.

Nakon rođendana, Božića i Nove godine koje prati mnoštvo darova, jednostavno mi je bilo blesavo  i obijesno raditi listu želja za siječanj, tako da je ovo prva lista u godini u koju smo nedavno ušli! Kao i svaki put do sada, birala sam prekrasne handmade predmete ili male brendove čiji rad cijenim! Neke sam tek nedavno otkrila dok druge već dugo pratim, a nadam se da ćete i vi ovako otkriti nešto lijepo što vam je možda do sada promaklo! Krenimo!

1. 'NITI designed kilims & blankets' je brend koji u svojoj ponudi ima prekrasne ručno tkane deke i ćilime, a pokrenule su ga dvije arhitektice koje inspiraciju traže u tradiciji! Iako bi mi neka od njihovih deka odlično došla za ušuškati se popodne na kauču uz šalicu vruće kave, ipak sam se odlučila za ovaj ćilim, jednostavan, a opet tako efektan! Osim na facebook-u, ovaj brend možete pratiti i na instagram-u!
niti designed kilims&blanket
2. Ručno rađena keramika je nešto što svakodnevne navike kao što su ispijanje kave ili čaja čini posebnim. Mali su to luksuzi koji će vas podsjetiti da zastanete i u potpunosti uživate u trenutku! Danas stvarno možete naći mnoštvo brendova koji se bave izradom keramičkih uporabnih i ukrasnih predmeta, a ja za ovu listu biram ove savršene  šalice splitskog brenda 'Terra' iza kojeg stoji akademska kiparica Tea Radić. Proizvode možete kupiti preko etsy stranice, a brend pratiti putem facebok-a i instagram-a!
terra

3. Na ovaj brend mi je prije par dana ukazala Iva, začetnica facebook grupe 'Zeleni život vege mama' i za to joj još jednom hvala! 'Tko crta ne misli' donosi nam bajkovite ilustracije na majicama, platnenim torbama i šalicama i meni je jako drago vidjeti ovako nešto, jer je dobar T-shirt kod nas stvarno teško naći! Osim toga, ako do kraja mjeseca naručite majicu, jednu dobijate gratis!!! Ovu tročlanu ekipu možete naći na facebook-u i na instagram-u pa ne propustite! 
tkocrtanemisli

4. Brend 'Punky pins' ima stvarno sjajne emajlirane bedževe, prišivke i nalje, a ja sam se danas odlučila za Wednesday Addams bedž, iako su užem izboru bili i ovaj i ovaj
punky pins

5. I šećer na kraju - Silly DeLux lisac sa ruksakom! Autoricu ovih preslatkih platnenih igračaka možda znate kroz brend Silly Little Black Cat, a ako ste ikada vidjeli bilo što što je ova krativna i talentirana mlada dama napravila, znate da to nije samo lijepo već i jako pedantno napravljeno! Ovaj brend je definitivno vrijedan vaše pažnje, a osim na na facebook-u možete naći i na etsy-u i na instagram-u!
silly delux

Moram priznati da me je malo brinulo što ću od sada svaki mjesec raditi listu želja jer sam mislila da će biti iznimno teško naći čak pet stvari koje mi se sviđaju, a da pri tome prednost dajem handmade i malim brendovima te lokalnim kreativcima, ali shvatila sam da kod nas ima toliko talentiranih ljudi i toliko prekrasnih i unikatnih stvari da mislim da ću ipak uspjeti! ;)

Ako vas zanima što se našlo u prethodnim listama želja, koje smo do nedavno naizmjence radile Maja i ja, pogledajte pod oznakom 'Lista želja', a ako i sami imate ili znate neki handmade brend, slobodno se javite na mail (majezmaje@gmail.com) ili na facebook - zanima me što radite i uvijek rado upoznajem kreativne ljude!

Što kažete, kako vam se sviđa moj današnji odabir?
Što vas se najviše dojmilo?
Što je na vašoj listi želja za veljaču?

Pišite, podržite i uživajte u ostatku nedjelje!

Pozdrav od Maje

Broj komentara: 6 :

  1. oduševljena sam sa svime, od keramike, ilustriranih majica do ovih preslatkih ručno šivanih igračaka. Veliki sam ljubitelj ručnoga rada tako da mi je ovaj popis želja bio baš po guštu:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Ivana! :) Baš mi je drago da ti se svidjela lista želja! <3

      Izbriši
  2. Hola guapa me encanta tu lista de deseos la mia es enormeeee
    mil besos de Susana de piñadelys.com

    OdgovoriIzbriši
  3. jako ti je lep blog! slike mi se jako dopadaju!
    http://highheelpoodl.blogspot.rs/2017/01/navy-blue-blanket-scarf.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Isidora, drago mi je da ti se sviđa blog!

      Izbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!