ponedjeljak, 31. listopada 2016.

LISTA ŽELJA: Studeni 2016.

Red je došao na još jednu listu želja, zadnju jesensku u ovoj godini jer će sljedeća već biti božićna! Stvarno uživamo u ovoj poprilično toploj i sunčanoj jeseni, ali su nam čak i oni tmurni kišni dani dragi samo kad ne potraju dugo! Evo želja za ovaj mjesec studeni za koji se nadamo da neće biti baš previše studen!

1. Listu ću započeti s Rogom - nakitom naše Osječanke (još jedna Maja je u pitanju!) napravljenim od reciklirane gume od bicikla! Riječ je o ručno rađenom nakitu koji je za one koji žele nešto jednostavno, a opet upečatljivo i originalno! U izradi je nova kolekcija pa nestrpljivo čekamo...
Rog
2. Naše Borovo je opet napravilo odličnu jesensku kolekciju obuće The Big Blue koja je ime dobila po lijepom plavom Dunavu! Kolekcija je za svaku pohvalu: ručna izrada, koža, prekrasne boje - što više reći? Ove bordo mi se čine kao stvorene za jesen!
Borovo
3. Opet nastavljam s jednim lokalnim brendom, a to su CyMka/SuMka bags - ručno oslikane torbe od kepera koje su prava mala umjetnička djela! Ovakve divne šarene torbice uljepšale bi svaki tmurni jesenski dan!
CyMka/SuMka bags
4. Za oko su mi zapele majice brenda Štraca T-Shirt jer su bijele, neobičnog kroja i s odličnim ilustracijama iza kojih stoji dizajnerica Marina Perić. Svi volimo bijele majice, još ako nose neku dobru poruku ili ilustraciju pogotovo! Ima ih i u dužoj i u kraćoj verziji pa cijelu ponudu pogledajte na njihovoj facebook stranici!
Štraca T-Shirt

5. Listu ću završiti s nečim što jako volimo, a to je lijepa keramika! Iza beogradskog brenda Sharam nalaze se ručno oslikani komadi keramike, stakla i porculana koji uljepšavaju svaki obrok! Čak možete i naručiti izradu crteža po želji! Pogledajte na njihovoj stranici što nude, sve je tako lijepo da je teško izabrati!
Sharam
Koje su vaše želje za studeni? Osim ovih stvarčica mi si želimo još malo više sunca i lijepog vremena za boravak u prirodi prije dolaska zime i zdravlja  u vrijeme ovih ludih virusa koji nas napadaju!

Pozdrav od Maje

2 komentara :

  1. Sumka bags je moj omiljeni ceger ikada.
    Bas sam ga danas nosila sa pijace i divan je detalj za ove tmurne kisne dane <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Stvarno su posebni i baš su mi nekako za tebe! <3

      Izbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!