nedjelja, 23. listopada 2016.

TOP 5: Tutoriali # 28 (Karirana jesen)

Jesen jednostavno traži karirano! Iako je to uzorak koji volimo tijekom cijele godine, u ovim hladnijim danima nam nekako posebno paše! Iako nismo od onih koji prilagođavaju dekoraciju u životnom prostoru sezoni (uz izuzetak Božića), kariranom ne možemo odoljeti! Podsjeća nas na drvene kolibe u šumi i našu omiljenu seriju - Twin Peaks! Upravo zbog toga smo prošvrljale po netu i našle nama najzgodnijih 5 kariranih tutoriala za koje možete iskoristiti i stare košulje koje više nisu za nositi ili za donirati! Krenimo!

1. O tome da volimo ukrasne girlande smo već pisale, a kako napraviti girlandu od kartona je bio naš možda čak i prvi diy post! Danas vam predlažemo da iskoristite staru kariranu odjeću i napravite jednu lijepu jesensku girlandu! Ovo je projekt koji će vrlo lako savladati i početnici, a izvediv je čak i ako nemate mašinu za šivanje! 
my blessed life

2. Osim girlande od starih košulja lako možete napraviti i ukrasnu jastučnicu! O recikliranju odjeće u jastučnice smo već također pisale ovdje i ovdje pa ako vam treba još malo inspiracije provjerite! ;)
hometalk

3. Još jedan super jednostavan projekt su ovi zgodni podmetači - odličan način da iskoristite manje komadiće tkanine! Ako vam se ipak neda šivati, a rado bi imale neke lijepe diy podmetače, možda vam se svidi naš makeover običnih plutanih! ;)
juggling act mama

4. Ako za vruće napitke koristite keramičku putnu šalicu bez ručkice, zgodno će vam doći zaštita tj. takozvani 'cozy'! Napraviti ju možete i sami od rubova rukava starih flanel košulja! Ako nemate košulja 'cozy' za šalicu možete napraviti i od filca
thrift dee

5. I za kraj - počastite se jednom lijepom kariranom narukvicom koju ste sami napravili!
hgtv

Ako ste naumili loše vrijeme iskoristiti za kreativne projekte, a nedostaje vam inspiracije, na oznakama 'tutoriali' i 'diy' naći ćete mnoštvo ideja, a ako vam fali jesenske inspiracije, potražite ju na oznaci 'jesen'! 

Što kažete, kako vam se sviđa naš odabir?
Volite li karirano?
Imate li naviku 'reciklirati' staru odjeću i što od nje pravite?
Kakvi kreativni projekti su na vašoj 'to do' listi za jesen?

Pišite nam i radite nešto zabavno u ovo tmurno i maglovito vrijeme! ;)

Pozdrav od Maja

Nema komentara :

Objavi komentar

Voljele bi čuti vaše mišljenje!