nedjelja, 15. studenoga 2015.

TOP 5: Tutoriali # 41 (Kreativna jesen!)

I dalje smo u jesenjem raspoloženju, uživamo u toplom vremenu i prekrasnim bojama, pijemo domaće čajeve i toplu čokoladu sa likerom, pečemo slatke bundeve i razmišljamo o novim 'uradi sam' projektima. Svašta već imamo u planu, a neke tutoriale smo izdvojile i vama za inspiraciju! :) Krenimo!

1. Prije par dana smo vam pokazale kako napraviti prekrasan prekrivač za bebe, a danas predlažemo da probate napraviti jedan lijepi od flanela za sebe! Tutorial vas čeka na blogu 'It's always autumn'!
it's always autumn

2. Svijeće svakako mogu stvoriti poseban ugođaj, a ako volite paliti svijeće, ovi gipsani svijećnjaci će vas zasigurno oduševiti! Ne biste vjerovali koliko ih je lako napraviti! Uputstvo pogledajte na 'Design mom' blogu, a kod nas u arhivi možete naći i tutorial za svijeću u šalici!
design mom

3. Kad pomislimo na jesen, među prvim asocijacijama su nam tople tkanine, kao npr. gore spomenuti flanel, tvid ili pletiva. U tu grupu spada i filc sa kojim je vrlo lako raditi i može poslužiti za razne projekte, a naš prijedlog je ova jednostavna futrola za tablet! Tutorial za lijepu futrolu za tablet naći ćete i kod nas na blogu!
urban acreage

4. Od filca za čas možete napraviti i zgodne futrole za mobitel! Ovaj projekt će lako savladati početnici u šivanju pa čak i vaši klinci! Filcana futrola bi mogla biti i zgodan handmade dar, blagdani su blizu! ;)
poppytalk

5. Jesen je pravo vrijeme za skupljanje suhog lišća, aktivnosti u kojoj mališani najviše uživaju! Nakon što ste ih isprešali, možete ih iskoristiti na mnoštvo različitih načina, a mi predlažemo da ih obojate i napravite girlandu! Klince će sigurno razveseliti ako im sobu krasi nešto što su sami napravili!
alisa burke
Ako vam i nakon ovih pet prijedloga fali inspiracije, jesenske projekte možete potražiti i u 'Top 5' postovima iz arhive, na primjer ovdje, ovdje, ovdje i ovdje ili pod oznakom 'jesen'! 

Kakvi su vaši planovi za ovu jesen?
Što ćete praviti?
Kako vam se sviđaju naši prijedlozi?

Tekst je pun linkova na kojima ćete zasigurno naći nešto što će vam se svidjeti!

Uživajte u nedjelji i pišite nam! :)

Pozdrav od Maja


Broj komentara: 8 :

  1. Slične futrole za telefone sam ponekad pravila, upravo od filca. Jako je zahvalan za raditi, naročito za nas koji smo spetljani kada treba napraviti savršene rubove. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Jesen je jednostavno divna ove godine! A vi je svojim idejama samo uljepšavate. Naročito mi se sviđaju ovi gipsani cvjetići, a bome otkidam i na karirano.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga! Kada je jesen ovako lijepa, ni jedno godišnje doba joj nije ravno! Karirano obožavamo! ;)

      Izbriši
  3. Strašno mi se sviđa ovaj pokrivač za bebe. Napravila sam nešto slično ali sa tkaninama sa dječjim motivima. A ova paleta boja mi je prekrasna i za velike i za male!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! Paleta je neutralna pa se dobro uklapa u većinu kombinacija, kao što si napisala, i za male i za velike! Sigurne smo da je tvoj prekrivač sa dječjim motivima veseo i divan! :)

      Izbriši
  4. Sestri smo za rođendan kupili šivaću mašinu iz LIDL-a i sad svaki slobodan trenutak provede za njom. Već sam joj linkala neke vaše ideje, sad šaljem i ove pa da vidim što će napraviti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jao hvala! :) Sad i nas zanima što će seka napraviti! Šaljite fotkice! ;)

      Izbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!