nedjelja, 29. studenoga 2015.

LISTA ŽELJA: Prosinac 2015

Zadnja je nedjelja u mjesecu što znači da je vrijeme za novu listu želja! Jel možete vjerovati kako je studeni proletio? Prošli mjesec za listu želja je bila zadužena druga Maja, a nakon one u listopadu, danas je ponovo moj red! Krenimo!

Ova Maja želi:

1. Auksovu masku od recikliranog drveta! Zar nije divna? Auks je jedan od nama omiljenih mladih umjetnika čije radove možete naći i na ulicama širom Hrvatske. Ako vas zanima što radi ili želite naručiti ovakvu unikatnu masku, svratite na njegovu facebook stranicu ili ga pratite na blogu! Maske ćete moći naći na božićnom RaArt sajmu u Osijeku (na Play 'n' Cover štandu) ili u Rijeci na božićnom artBazaar sajmu!
auks

2. Prekrasnu Hidden Garden ogrlicu od materijala nađenih u prirodi i prirodne smole! Iako mnogi koriste prirodne materijale za izradu nakita, u Hidden Garden-u to rade na posebno zanimljiv način! Osim ogrlica, u njihovom online shop-u naći ćete prekrasne naušnice i prstenje, a pratiti ih možete i na facebook-u!
hidden garden


3. OaZo Ceramics viseću posudu za biljke! Kako sami kažu, organske forme i teksture njihove keramike inspirirane su prirodom što se jasno može vidjeti u svakom komadu koji izlazi iz OaZo radionice!
oazo ceramics
4. Marinski Heartmades kuglice za jelku! Marinski Heartmades je, vjerujem većini dobro poznat brend i sve što izađe iz Marinine radionice je posebno i vrijedno divljenja! Marinski Heartmades možete vidjeti i uživo u prosincu na zagrebačkom Kištra sajmu i na riječkom artBazaar-u!
marinski heartmades

5. BRuka Notes bilježnicu sa spiralnim uvezom za sve nove planove i ideje u novoj godini! BRuka Notes je beogradski brend koji su pokrenule dvije prijateljice, Maja i Jelena, a u njihovom online shop-u ćete naći printeve, bilježnice, bedževe i torbe! Pratiti ih možete i na facebook-u!
bruka notes

Kako vam se sviđa moj današnji odabir?
Imate li vi kakvih želja za prosinac?
Da li ste u zadnje vrijeme našli neki zanimljiv brend?

Svi linkovi su vam u tekstu i ispod fotki kao i obično, kliknite i podržite ove vrijedne i kreativne ljude, čak i ako trenutno niste raspoloženi za šoping! ;)


Pišite nam, šaljite linkove i uživajte u ostatku nedjelje!

Pozdrav od Maje

Nema komentara :

Objavi komentar

Voljele bi čuti vaše mišljenje!