petak, 27. studenoga 2015.

INSPIRACIJA: Zimsko uređenje doma

Iako je tek kraj studenog, mi bi najradije odmah izvukle božićne ukrase iz ormara i ukrasile kuću, ali ipak je malo prerano! No to nas ne sprječava da si ipak unesemo malo zimskog ugođaja u naše domove! Volimo si dom urediti u skladu s godišnjim dobima pa je vrijeme da kestenje i bundevice zamijene neke zimske stvarčice. Odlučili smo ovaj vikend malo spremati i preuređivati pa smo potražile malo inspiracije. Ipak ćemo dolaskom zime sve više vremena provoditi u kući pa nam mora biti ugodno i mirisno!

U mnoštvu ideja i inspirativnih zimskih interijera nekako nam se najviše sviđaju domovi ukrašeni prirodnim materijalima: borovim grančicama, božikovinom, češerima, sušenim narančama, svijećama... Takvi jednostavni ukrasi super izgledaju, ali i fino mirišu pa je ugođaj potpun!

Hey Natalie Jean
Seeds and Stitches
Junkaholique
Junkaholique
Dried Flowers
Country Living
Knick of Time

My Scandinavian Home

Decoist

Postove o uređenju životnih prostora možete naći na oznaci 'Interijeri' ili 'dom', ostale zimske postove na oznaci 'zima', a ako ste se već počeli pripremati za nadolazeće blagdane tu je oznaka 'Božić'!

Volite li i vi uređivati svoj dom prema godišnjim dobima?

Ako imate kakvu dobru ideju za zimski kućni ugođaj podijelite ju s nama!

Pozdrav od Maja

Broj komentara: 6 :

  1. Predivne ideje. Ja uređujem stan samo u 12. mj. jer volim božićnu atmosferu dok za ostala godišnja razdoblja baš i nemam ideje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I nama je zima najdraža za ukrašavanje doma, a u ostalim godišnjim dobima ne pretjerujemo, držimo se svježeg ili suhog cvijeća iz vrta, a u jesen nam je kuća najčešće puna kestenja, šišarki i ukrasnih bundevica koje klinci skupljaju! :)

      Izbriši
  2. Predivno! Koliko večeras ćemo napraviti osveživač prostora. Ja stavim cimet i kore od citrusa. Zamiriše bajno! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlična ideja, već mogu osjetiti kako fino miriši! :)

      Izbriši
  3. Divno, ove vas inspiracije ce poslužiti i meni, da unesem malo borovine u dom, samo što ce iglice brizo početi opadati!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, to je stvarno problem! Jako lijepo izgleda i miriši, ali stvarno kratko traje i pravi podosta nereda! :(

      Izbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!