nedjelja, 22. veljače 2015.

TOP 5: Tutoriali # 32

Zadnja nedjelja u veljači je rezervirana za top 5 tutoriala! Proljeće nam se bliži i čim se zareda par sunčanih dana odmah smo bolje volje i imamo više energije za stvaranje! U proljeće nas obično uhvati želja za 'osvježavanjem' doma, spremanjem i organiziranjem - odličan način da se nakon duge i tmurne zime promjeni energija u domu i općenito raspoloženje! Surfajući po netu, naišle smo na neke zgodne projekte kojima lako možete uljepšati svoj životni prostor i popraviti garderobu - možda vas baš oni potaknu da  i sami krenete u akciju! :)


1. Rasvjeta je jako bitna i značajno može promjeniti atmosferu! Osim što su korisna, rasvjetna tijela su i dekorativna pa im treba posvetiti posebnu pažnju! Dokaz da za to ne morate potrošiti gomilu para je i ovaj tutorial za luster od metalnih korpi za cvijeće
a beautiful mess

2. Još jedan zgodan i jednostavan tutorial je i ovaj za policu od korpice! Odličan način da iskoristite prazan prostor i dobijete nešto mjesta za odlaganje stvari!
a joyful riot

3. Prelazimo na garderobu! Ovog proljeća novu torbu nemojte tražiti po trgovinama već ju napravite sami! Odličan početnički projekat!
chez piu

4. Svoje stare platnene patike obucite u proljetno ruho uz pomoć transfer papira!
always rooney

5. I za kraj uposlite vaše mališane i zajedno napravite ovaj simpatični radio od kartonske kutije! Sigurne smo da ćete se odlično zabaviti!
estefi machado
Što kažete na naš nedjeljni odabir?
Koji tutorial vam se najviše sviđa?
Da li ste već radili nešto slično?

Imate cijelu nedjelju, budite kreativni! I šaljite nam vaše uratke! ;)

Pozdrav od Maja

4 komentara :

  1. Patike i kasetofon su mi super :)
    Volim vase ideje od katrona i rad sa decom oko pravljena zanimljivih stvari :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovo si moram sačuvati da imam jednog dana kad ću se seliti i imati svoju kkuću ;)

    OdgovoriIzbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!