nedjelja, 8. veljače 2015.

Top 5: Recepti # 20 (Večera za dvoje)

Kao što smo već rekle, ne obilježavamo Valentinovo. Ne sviđa nam se ideja komercijalizacije tog dana, forsiranje darova i romantike, kao da samo jednom u godini morate, pod obavezno, pokazati svoju ljubav, i to po mogućnosti materijalno! Inače nemamo ništa protiv malih znakova pažnje i lijepih gesti kojima ćete obradovati svoju bolju polovicu, ali smatramo da to treba biti redovito, a Valentinovo neka bude vrijeme kada ćete skupljati inspiraciju za takve trenutke! U to ime smo pripremile 5 top recepata koji će vam olakšati pripremu romantične večere za dvoje! Kao i obično, recepti su ful jednostavni tako da nećete morati cijeli dan provesti u kuhinji! Uz to, imamo vegetarijansku i vegansku verziju! Krenimo! :)


1. Za predjelo punjene gljive, veganske! Klasik, ali jedan od nama omiljenih!
tasty yummies

2. Za vegetarijansku varijantu večere odabrale smo punjene pasta školjke sa bloga Ja u kuhinji! Već na slici izgledaju prekrasno sočno i ukusno!
ja u kuhinji

3. Za vegane tu je super kremasta tjestenina sa butternut tikvom i kaduljom! Ovu prefinu tikvu obožavamo što ste već mogli naslutiti i iz naših recepata u kojima je često zastupljena!
cookie and kate

4. Za desert čokolada, obavezno! Savršeno čokoladna pita sa ave dulcis bloga vas neće razočarati! Servirajte ju uz ledeni šlag za potpuni užitak osjetila!

5. I za kraj veganski čokoladni mousse od dva sastojka sa Bake Noir bloga! Dodatni bodovi zagarantirani! ;)

Kako vam se sviđa naš romantični jelovnik?
Što bi vi odabrali za večeru u dvoje?
Da li obilježavate Valentinovo? Planirate li nešto posebno?

Pišite nam i uživajte u nedjelji i finoj klopi! ;)

Pozdrav od Maja

4 komentara :

Voljele bi čuti vaše mišljenje!