srijeda, 14. siječnja 2015.

LISTA ŽELJA: Siječanj 2015

Nova godina je počela, a sa njom dolaze i nove želje! :) Iako su darovi od Božića još svježi, uvijek je gušt uživati u lijepim stvarima pa makar i ovako na slikama! Krenimo s odabirom!

Ova Maja želi:

1. Prekrasnu LOLA.tees midi suknju savršenog kroja, za početak crvenu, a onda i  u svim ostalim bojama! ;)
lola tees

2. DIYsitolab ruksak sa printom, jer kad imate klince uvijek je zgodnije stvari nositi na leđima, pogotovo u ovako posebnoj torbi!
diy sitolab

3. Doslovno bilo što iz re:art:concept čarobne radionice prepune pravih umjetničkih djela koja možete svakodnevno koristiti, ako vam neće biti žao! Ili ih samo izložite i divite im se!
re:art:concept

4. Prekrasan ABO jastučić - savršeno bi se uklopio u dnevnu sobu!
abo


5. I za kraj knjigu 'Chic on a shoestring' sa mnoštvom tutoriala za vintage asesoare, jer, iako je internet prepun ideja, lijepu knjigu je uvijek super imati!
bookdepository





Što si vi želite za početak nove godine?
Što vam se od stvari koje ste u posljednje vrijeme vidjeli najviše sviđa?

Kao što sam već prethodno rekla, lijepe stvari ne morate posjedovati kako bi vas inspirirale pa neka vas i ovaj današnji izbor inspirira! :)

Uživajte u nastavku tjedna,
Maja

4 komentara :

  1. Majee,lepe su Vam želje ali ja iz godine u godinu želim samo VOLJU i VREME da realizujem svoje želje :)Velika većina nije neke materijalne prirode pa u većini slučajeva zavise samo od mene.A u tom grmu leži zec.Treba ga naterati...Zagrljaj

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Ma naravno, sve ono što je najbitnije nije materijalne prirode! Nadam se da će Vam se ove godine ispuniti želje! <3

      Izbriši
  2. Jao ja zelim ABO cipele, sto pre moguce.Nadam se do proleca, da ce biti mine :)

    OdgovoriIzbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!