ponedjeljak, 29. prosinca 2014.

DIY: Podmetač na zid!


Naše zidne galerije su prepune uspomena, nama dragih slika i sitnica, a mogli ste ih već vidjeti u postu o dječjim i dnevnim sobama! Konstantno ih nadopunjavamo i mijenjamo! Ukrase za zid možete vrlo lako napraviti i sami, i to od stvari koje služe za nešto sasvim drugo, kao na primjer od lijepih podmetača za čaše kakvi su i ovi Lega-Lega koje ćemo koristiti danas! Na njima su simpatični crteži sovica i lija, a imaju i podmetače sa oblacima - odlični su kao dekoracija za dječje sobe! Kako ih okačiti na zid? Ništa lakše!


Što vam je potrebno:

Lega-Lega podmetači, malo žice, komadić kartona, dvostrana ljepenka (ili ljepilo u pištolju), ravnalo i olovka, škare, pinceta.


Postupak:

Odrežite komad žice cca 10 cm dužine, savijte ga na pola i zavrnite rubove kao na slikama!



Zalijepite komadić kartona na jednu stranu dvostrane ljepenke i odrežite! Ako koristite ljepilo u pištolju ovaj korak preskočite!


Nađite na sredinu na stražnjoj strani podmetača i označite, pa postavite žicu točno na sredinu!



Odlijepite drugu stranu ljepenke sa kartončićem i preljepite preko žice pa dobro stisnite da se zalijepi! Ako koristite ljepilo u pištolju jednostavno zalijepite žicu za podmetač i poklopite kartončićem prije nego se ljepilo stisne! Gotovo!


Sada još samo morate zabiti čavlić u zid i okačiti vaš novi ukras! Super lako! :)




Kako vam se sviđa ova ideja? 
Volite li zidne galerije i kakve su vaše?
Kako ukrašavate dječje sobe?


Ako bi i sami htjeli napraviti ukrase koje smo vam dana s pokazali, Lega-Lega podmetače možete naći u njihovom web shopu, a ne zaboravite da do 31.12.2014. možete sudjelovati i u našem Lega-Lega darivanju! :)

Do idućeg posta, uživajte u snijegu i budite kreativni! :)

Pozdrav od Maja!

Broj komentara: 6 :

  1. Odlično.....
    al uvijek kad mi treba zaboravim gdje mi je dvostrana ljepenka =P

    OdgovoriIzbriši
  2. kako Vam je divan zid s apodmetačima.Sve najbolje u Novoj 2015.:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Sve najbolje u Novoj godini od srca vem zelim sve najbolje.
    Joj divno, bas gledam kako bih mogla da upotrebim ovu ideju i iskoristim.
    Kupila sam za ovu godinu official Beyonce kalendar, ali je bila pre mala rupica za kacenje, pa sam je ja lose prosirila i otislo je sve do ivice, pa ne moze da se kaci.
    Mozda probam nesto ovako, ali ne znam, jer svaki mesec je nova stranica.Bas ne znam kako cu, a ne zelim da ga upropastim jer je official i treba mi za kolekciju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A možeš možda provući špagicu između stranica, zavezati ju iznad i onda okačiti! Tako svaki mjesec samo prebaciš stranice i provučeš ih kroz špagu! :) I tebi sve naj! :*

      Izbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!