nedjelja, 30. studenoga 2014.

TOP 5: Tutoriali # 29 (Zimski blagdani)

Danas su na red došli tutoriali, a kako nam se bliži vrijeme blagdana, odlučile smo da ovaj post bude u tom tonu! Ovo je posebno doba godine kada sve mirišni na začine, piju se vruće čokolade i kuhano vino, grickaju domaći keksići i kiti se bor. Sve je nekako čarobno i lijepo, a par kreativnih aktivnosti koje možete raditi sa svojim malim ljudima dat će ovim blagdanima posebnu čar i stvoriti lijepe uspomene! Krenimo! 


1.  Iako je možda zadnji tren, ovaj adventski kalendar je toliko jednostavan da ga stvarno možete napraviti za čas, još danas! Klinci će vam sigurno rado pomoći! :)
my sweet blog

2. Vjenčić za vrata možete napraviti od raznih materijala, a ovaj koji je radila Tina sa bloga nakiTIĆ je napravljen od ostataka tkanine! Super način za recikliranje!
nakitić

3. Ako volite jednostavnost i neutralne boje, ovaj ukras za bor je idealan za vas! Drvene kuglice koje su jako skupe možete zamjeniti onima napravljenim od DAS mase, a da ne budu preteški središnji dio svake kuglice neka bude od papira! Uz ovaj ukras odlično bi išle naše kuglice obojane bojom za školsku ploču!
pinjacolada

4. Uskoro ćete i morati i umatati darove, a kako ne bi kupovali hrpu skupog ukrasnog papira koji će na kraju završiti u smeću, odlučite se za običan pak papir koji ćete ukrasiti zvjezdicama (ili nekim drugim oblikom) sa imenom koje možete napraviti od DAS mase ili slanog tijesta!
hello natural

5. I šećer na kraju, papirnate Star Wars pahulje! Ne može bolje! :)
geekologie

Kako ste zadovoljni s našim odabirom?
Hoćete li biti kreativni ove blagdanske sezone? Kakve projekte imate u planu?

Mi smo već na veliko počele sa pripremama, a do novih postova vi svratite na one stare koje možete naći na oznaci 'Božić'. Kao i do sada, linkovi su vam u tekstu svjetlo plave boje, kliknite, pogledajte i na posao! :)

Pišite nam vaše ideje i šaljite fotke! Voljele bih vidjeti čime se bavite! :)

Sutra je novi post i jedno malo iznenađenje, a do tada...

...pozdrav od Maje i Maje! :)


Nema komentara :

Objavi komentar

Voljele bi čuti vaše mišljenje!