utorak, 29. studenoga 2016.

PREDSTAVLJAMO: Božićna čarolija u Vrtnoj bajci

 O Vrtnoj bajci obitelji Matagić smo vam već pisale jesenas, a danas vam donosimo priču o božićnoj čaroliji koja vas tamo čeka! Imale smo sreću da prvi doživimo duh Božića u prekrasnoj drvenoj kućici bake Eve gdje su nas je dočekali glavom i bradom Djeda Mraz, Baka Mraz i preslatki mali Vilenjak! 






Put do kućice osvjetljavale su božićne lampice, a samu kućicu topla svjetlost vatre koja je gorila u kaminu. Djedica je spavao kada smo došli, ali se probudio čim je čuo škripu vrata i odmah nas je prepoznao! ;) Poseban ugođaj stvorile su božićne pjesmice i ukrasi od kojih su mnogi rukom rađeni od drveta i potpuno unikatni! Mamu i baku su se posebno dojmile drvene jelke, a mali čovjek je bio iznenađen činjenicom da Djedica zna toliko toga o njemu!












 Na stolu su nas čekali preukusni domaći čokoladni keksići i topla čokolada, a u ladici se sakrila i bojanka sa omiljenim Psićima u ophodnji što nas je posebno obradovalo! Plan je bio i peći sljezove kolačiće na vatri, ali dečki su bili prebrzi i sve su smazali prije nego smo uspjeli doći do štapova! :) Bojali smo i uživali u pucketanju vatre, a nakon što smo pokazali svoje vještine bojanja unutar linija, nacrtali smo svoje želje za božićne darove i spremili ih Djedici kako bi znao što da nam donese pod jelku!









I ne samo to, dobili smo i darove - domaće keksiće, šalicu i kuglicu za jelku sa imenom i snježnu kuglu koju i dalje ne ispuštamo iz ruku! :) Iako je iskustvo bilo dovoljno za pamćenje, ovi darovi će nas uvijek podsjećati na prekrasno iskustvo druženja sa Djedicom, bakom Mraz i Vilenjakom u čarobnom ambijentu Vrtne bajke!



Ako i sami želite ove godine svojim klincima pružiti drugačije iskustvo Božića i doživjeti pravu božićnu čaroliju u Vrtnoj bajci, sve što trebate napraviti je javiti im se porukom na fejs i odabrati svoj termin od 03. 12. do 21. 12.! Budite sigurni da će vaši mališani dugo pamtiti druženje sa obitelji Mraz, a vi ćete imati hrpu fotografija za sjećanje i 'za pod bor' bakama i djedama! Zato ne gubite vrijeme i javite im se što prije da ne biste propustili priliku! 

Sve informacije naći ćete na fejsu Vrtne bajke (linkovi su kao i uvijek u tekstu), a mi stvarno mislimo da je ovakvo iskustvo prekrasan božićni dar za svakog mališana!

Što kažete, zar nije predivno?
Kako vam se sviđa ideja darivanja doživljaja za Božić?


Pišite nam kakvi su vaši planovi za Božić i svakako svratite u Vrtnu bajku, barem virtualno, i podržite njihov trud!

Pozdrav od obitelji Mraz i Maja! ;)

Nema komentara :

Objavi komentar

Voljele bi čuti vaše mišljenje!