nedjelja, 20. ožujka 2016.

TOP 5: Tutoriali # 45 (Uskrsna jaja)

Za ravno tjedan dana je Uskrs i ako imate klince, vjerujemo da ste već počeli smišljati načine kako ih razveseliti! Prošle nedjelje smo pravili domaće slatkiše za uskršnje gnijezdo, a danas prelazimo na dekoraciju! Ako su vam dosadili klasični načini za ukrašavanje jaja ovaj post je baš za vas! Prošvrljale smo internetom i pronašle nama naj 5 tutoriala!


1. Za početak zekani-jaja napravljeni od betona i bakrene žice! Super elegantni, a opet simpatični! Idealni za minimalistički Uskrs i sve one koji ne vole veliko šarenilo koje se obično povezuje sa ovim blagdanom! Da se nas pita za betonske zekane bi se našlo mjesto tijekom cijele godine!
look what i made

2. Još jednostavniji su ovi zekani napravljeni od pravih jaja sa ušima od žice! Ako ne želite koristiti prava, umjesto njih poslužiti će i plastična ili ona ukrasna od stiropora!
zwoste
3. Od jaja možete napraviti zeca i pomoću ostataka filca i gombice! Vjerujemo da će ovakvi zekani jako obradovati mališane, a za njihovu izradu će vam trebati svega par minuta!
urban jane
4. Ako ste se ove godine odlučili za Uskrs u pastelnim nijansama, vjerujemo da će vam se svidjeti ovi nježni zekani nacrtani na jajima...
bitte shop

5. ...ili ove romantične vazice od jaja sa papirnatim ušima - savršen način da na svoj blagdanski stol unesete malo proljetne atmosfere!
we are scout


Osim ovih ideja na blogu možete naći mnoštvo 'uradi sam' uskršnje inspiracije od prethodnih godina, a svi postovi ove tematike vas čekaju pod oznakom 'Uskrs'! :)

Kako Vam se sviđa naš današnji odabir?
Kako vi ukrašavate jaja za Uskrs?

Pišite nam i uživajte u ostatku nedjelje!

Pozdrav od Maja

Broj komentara: 8 :

  1. Predivno, kao i uvijek :) I ono što se meni posebno sviđa, ne moram obilaziti trgovine tražeć pojedine ukrase, nego iskoristite ono što obično svatko od nas ima kod kuće.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upravo tako! Najdraži su nam projekti koji ne zahtijevaju neke posebne materijale i odlazak u trgovinu! Tu kreativnost najbolje dolazi do izražaja! Hvala na posjeti! :)

      Izbriši
  2. Jako su zgodna..Svi smo si već u proljetnom i uskršnjem raspoloženju..ja sam danas radila slatke košarice za klince :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Preslatki zečeki od jaja :D
    Baš mi se sviđaju ideje, budem svojima predložila :)
    Inače svake godine nešto isprobavamo novo u ukrašavanju, od lakova za nokte, trakica pa do nekih neobičnih načina bojenja kojih ima za kupiti

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) Drago mi je da ti se sviđa naš odabir! Mi smo za eksperimentiranje, zato, samo naprijed! ;)

      Izbriši
  4. Jako lijepo, cure, sviđa mi se vaš ukus! Mi ove godine revno skupljamo posebno tamna i posebno svijetla jaja, pa ćemo tamne obući u kukičanu vrpcu, a bijele ćemo dekupežirati salvetom i bjeljankom.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Ana! :) Baš me zanima kako će vam ispasti jaja, ideja se čini super! Čekam da vidim! ;)

      Izbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!