utorak, 29. ožujka 2016.

SLAVIMO: Uskrs 2016. - I. dio


Još jedan Uskrs je iza nas i možemo reći da nam je bilo odlično kao i prošle godine! Vrijeme nam je za blagdane bilo raznoliko - sunčano, kišno, vjetrovito, pa opet sunčano - ali mi smo ga maksimalno iskoristili za boravak u prirodi nakon duže zimske hibernacije! Pravili smo kolače, bojali jaja, ukrašavali kuću, posjetili Kopački rit, igrali se u najvećem gnijezdu na svijetu, kuglali i gledali predstavu (na kišni dan), bili na vikendici, družili se s prijateljima i rodbinom, i onima koje viđamo stalno i onima koji su tu samo za blagdane... sve u svemu lijep produženi vikend!









Nadamo se da ste se lijepo proveli za Uskrs i da ste spremni za nove radne akcije! Šteta što praznici nisu duže trajali, ali bilo nam je dovoljno da napunimo baterije i krenemo dalje...sve je lakše kada nam dolaze topliji dani i proljeće se osjeća na svakom koraku!

Pozdrav od Maja

2 komentara :

  1. Sretan Uskrs! Baš ste se super proveli, kod nas je bilo kišovito pa sam ostala doma

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala, i tebi (sa zakašnjenjem)!I kod nas je bilo kiše, ali ne toliko koliko su najavljivali pa smo na kraju uspjeli svuda otići. Takvo je proljeće promjenjivo...

    OdgovoriIzbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!