nedjelja, 19. veljače 2017.

TOP 5: Tutoriali # 31

Nedjeljom obično pravim raspored za idući tjedan, a osim onih dosadnih obveza koje treba rasporediti po danima, volim razmisliti i o tome koji 'uradi sam' projekt bi mogla ugurati na dnevni red! Moj popis projekata je uvijek dugačak i nikada nemam dovoljno vremena, a za slučaj da vama fali inspiracije, evo nekih koji su se meni najviše svidjeli u zadnje vrijeme! Krenimo!

1. Za početak nešto super jednostavno - ogrlica koja djeluje kao difuzer za eterična ulja! Napravljena je od drvenih i filcanih perli, a izgled joj možete prilagoditi po želji kao i miris! Ako nemate filcanih ili drvenih perli, perlice koje čuvaju miris možete napraviti i od glinamola. Ako ste se odlučili za glinamol, možete odmah napraviti i ovaj prirodni miris za auto! ;)
delia creates

2. Kako u obitelji imam čak dva stolara, drvenih otpadaka uvijek ima na pretek, a oni se mogu upotrijebiti za pravljenje ove simpatične vješalice!  
a beautiful mess

3. Od komada šperploče i umjetne kože, lako možete napraviti ovaj zgodan organizator za zid! Ako ne možete nabaviti šperploču, pokušajte ju zamijeniti komadom čvrstog kartona od kutije kojeg možete 'obući' u tkaninu ili ukrasni papir!
the lovely drawer

4. Za pletenje vam ne trebaju igle, plesti možete i prstima i na taj način za čas napraviti ove podmetače za šerpe od špage! Savršen projekt za vježbanje prije nego se uhvatite u koštac sa nečim kompliciranijim! Vjerujem da je ova tehnika super zarazna jednom kad ju savladate, a ja nikako da počnem iako mi je to već neko vrijeme u planu!
flax and twine
5. I za kraj slatki streličasti jastučići za koje ćete uputstvo naći na novom portalu za sve mame i one koje će to tek postati - 'Supermame'! Osim zgodnih kreativnih projekata, tamo vas čekaju brojne zanimljive teme pa svratite i podržite! ;)
supermame

I to bi bilo to za danas! Za slučaj da ovdje niste našli nešto što vas je zaintrigiralo, na oznaci 'diy' naći ćete mnoštvo projekata, a uskoro ćete na blogu sve tutoriale i recepte moći pregledavati preko galerije sa linkovima što će, nadam se, olakšati pretraživanje! :)

Što kažete? Sviđaju li vam se ovi prijedlozi?
Koji kreativni projekti su na vašem popisu?

Pišite i uživajte u ostatku nedjelje!

Hvala što ste svratili i pozdrav od Maje

Nema komentara :

Objavi komentar

Voljele bi čuti vaše mišljenje!