nedjelja, 8. svibnja 2016.

LISTA ŽELJA: Svibanj 2016.

Još jedan mjesec je proletio i već je svibanj! Prošli mjesec ste mogli vidjeti što si je Maja poželjela u travnju, a sada je moj red! Nedjelja je, a uz to i Majčin dan pa pokušajte uhvatiti koji trenutak da na miru popijete kavu i pođete sa mnom u internet šoping! ;)

1. Osijek je u posljednje vrijeme postao bogatiji za nekoliko novih 'handmade' brendova, a jedan od njih je 'Fora stuff'! Za sada iz ove kreativne radionice izlaze dekorativne zastavice sa inspirativnim i motivirajućim natpisima, ali još svašta nas čeka pa svakako treba stisnuti lajk na stranicu i pratiti ove kreativne dame! Ja sam odabrala zastavicu sa slike da krasi moje omiljeno mjesto, a vi svratite i odaberite natpis i oblik koji vam najviše odgovara! Izbor je velik! ;)
fora stuff

2. Vrijeme je posljednjih dana bilo stvarno ružno pa nekako nemamo dojam da je ljeto pred nama, ali sezona festivala je sve bliže! Iako više nismo u mogućnosti obilaziti festivale kao prije, odabrat ćemo bar jedan, a za tu priliku bi mi baš dobro došla jedna ovakva lijepa i praktična 'Pera Virens' torbica u koju stane sve što treba biti pri ruci! Osim ovakvih, 'Pera Virens' ima i  torbice bisage koje su mi uvijek bile sastavni dio festivalske opreme!
pera virens

3. Bilo da trčite za klincima ili uživate na festivalima, udobna obuća je obavezna, a nju možete učiniti posebnom pomoću ovakvih kul ukrasa iz brenda 'Rese'! Izrađene su od umjetne kože pa ih mogu nositi i vegani! Za sebe bih odabrala ove u crno-zlatno-bijeloj kombinaciji! Koje su vama naj?
rese

4. Iako imam jednu keramičku 'putnu' šalicu za kavu, jako me zanima kakve su 'ecoffee cup' šalice napravljene od bambusa! Izgledaju divno, lagane su i potpuno biorazgradive! Naručiti ih možete na BioROOT facebook stranici, a na njih još samo danas imate popust od 10 % pa ne propustite priliku! Ja sa nikako ne mogu odlučiti koja mi je ljepša - ova, obična crna ili threadneedle šalica!
BioROOT

5. I za kraj, nešto za moje najdraže biće! Ovaj ukrasni jastučić iz radionice udruge 'Male stvari' mi je presladak, a odlično bi se uklopio ne samo u dječju sobu, već i u dnevnu - ne bih imala ništa protiv! :) Osim kao jastučić, možete ga koristiti i kao ukras za zid! Pogledajte ga samo! :)
udruga male stvari


Ako vam se sviđa što ste vidjeli, svratite na linkove koji su u tekstu i ispod fotki, provjerite što sve nude i podržite rad ovih kreativaca i malih poduzetnika! :)

Ipak uz sve ove divne stvari koje pronalazimo švrljajući po netu, najljepši dar, bez konkurencije, je cvjetna čestitka i recitacija kojom me je moj mali čovjek počastio danas!

Nadam se da je vaša nedjelja počela tako dobro i svim majkama želim sretan naš dan!

Uživajte u onome što vas najviše čini sretnima!

Pozdrav od Maje

2 komentara :

  1. Odlican post! :)
    http://milicaandandjela.blogspot.rs/2016/05/first-outfit-postone-year-on-blog.html

    OdgovoriIzbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!