nedjelja, 29. svibnja 2016.

TOP 5 U TJEDNU: Tutoriali # 47 (Ljeto pred vratima!)

Opasno je ugrijalo i svjesni smo da je ljeto ovdje! S ovim godišnjim dobom nismo u nekoj velikoj ljubavi, volimo ga zbog godišnjeg i odlaska na more, ali vrućine loše podnosimo! Ipak, kasna ljetna popodneva i večeri imaju neku posebnu čar! Inspirirane upravo tim trenucima, odabrale smo 5 nama idealnih ljetnih 'uradi sam' projekata! Krenimo!

1. Ljeti volimo cekere! Za plažu, za tržnicu, za kavu sa prijama...bitno da su veliki i da u njih stane svašta, a jedan takav možete napraviti i sami, i to od konopa! Stvarno je jednostavno, a izgleda fenomenalno! Uputstvo potražite ovdje!
honestly wtf

2. Ljeto bez sunčanih naočala nam je nezamislivo, a kako bi ih zaštitili, treba vam futrola koju također lako možete napraviti i to od ostataka tkanine! Kad već pravite sebi, napravite koju više i za prijateljice! Sigurne smo da će se obradovati! ;)
a kailo chic life

3. Sunčike čuvaju oči, a glavu - slamnati šešir! Vjerujemo da bi ovako ukrašenim šeširićima pridobili i one klince koje je posebno teško nagovoriti da bilo što nose na glavi! Kako ih napraviti pogledajte ovdje!
handmade charlotte

4. Uživanje u vrtu nije potpuno bez ljulje, čak i ako nemate klince! Ova sa fotke nam se baš sviđa i možda će baš jedna takva zamijeniti naše, koje su momci prerasli!
momtastic

5. I za kraj nešto što će vam osigurati dodatne bodove na idućem tulumu ili druženju - ledena posuda za cugu! Iako smo to već i prije viđale, nismo do sada probale napraviti pa neka nam ovo bude podsjetnik! ;) 
a bubbly life




Za uživanje na otvorenom tijekom ljeta, neophodna će vam biti i zaštita od komaraca, koji stvarno mogu pokvariti zabavu! Ako se želite zaštititi na prirodan način, provjerite naše tutoriale za maslac protiv komaraca i svijeću protiv komaraca! Za osvježenje napravite sprej od lavande i zelenog čaja, a za samotamnjenje napravite domaće ulje! Ostale ljetne postove potražite na oznaci 'ljeto', a 'uradi sam' postove na oznaci 'diy' ili 'tutoriali'! :)

Uživate li u ovim ljetnim danima?
Čime se bavite?
Pravite li što?

Pišite nam, šaljite fotkice i uživajte u ostatku nedjelje! :)

Pozdrav od Maja

Nema komentara :

Objavi komentar

Voljele bi čuti vaše mišljenje!