ponedjeljak, 4. travnja 2016.

LISTA ŽELJA: Travanj 2016.

Na redu je još jedna proljetna lista želja! Za vrijeme proljetnog čišćenja stana riješili smo se dosta stvari koje nam više nisu trebale i samo su nam stvarale gužvu - odjeće koju više ne nosimo, igračaka koje su pokidane ili s više s njima ne igramo, posteljine i ručnika koji su bili dotrajali... I sada kada smo napravili malo mjesta, vrijeme je naravno za nabavku novih stvari! Evo neke od stvarčica koje su mi na listi:

1. Već duže vrijeme gledam haljinice/tunike hrvatskog brenda Donnel i zapela mi je za oko ova divna žuta baš kao stvorena za proljetne dane! Ovaj mladi brend iz Koprivnice dizajnira i sam proizvodi jednostavne haljine/tunike od biranih materijala s vrlo zanimljivim  detaljima i krojevima. Pratite njihovu stranicu na fejsu jer često imaju darivanja!

Donnel

2. U potrazi za novom praktičnom torbom koja će me pratiti na proljetnim šetnjama, naišla sam na stranicu brenda Poppy i pronašla prekrasne ručno rađene torbe, a posebno su me oduševili ruksaci! Njihov rad možete pratiti i na fejsu, a tamo sam saznala i da će uskoro biti u prodaji novi modeli u proljetnim bojama pa vrijedi još malo pričekati i vidjeti!

Poppy
3. Kako sve ne bi ostalo samo na odjeći, imam ja i knjiških želja! U izdanju knjižare Ljevak izašla je knjiga Simone de Beauvoir Drugi spol u kojoj ova francuska filozofkinja, književnica i kako ju još zovu 'majka modernog feminizma' govori o položaju žena kroz razne perspektive. Ova kontroverzna knjiga, koja je zbog autoričinih stavova dugo smatrana skandaloznom, napokon je izdana i na hrvatskom jeziku i jedva čekam da ju pročitam!

Ljevak
4. Budući da su nam posteljine koje smo imali odslužile svoje vrijeme je za nove, a ova vesela posteljina iz Ikeine nove kolekcije mi se baš sviđa - jednostavna, prozračna i prava proljetna!

Ikea
5. I za kraj evo i malo nakita! Volim nakit od prirodnih materijala, posebno drveta, a slovenski brend Moorg Woodworks radi prekrasno unikatno drveno prstenje! Iako su mi lijepi i jednobojni modeli, ovi na slici u kombinaciji s tamnijim i svjetlijim drvetom i tirkizom čine mi se idealni za proljetne i ljetne kombinacije!

Moorg Woodworks


Nadam se da vam se svidio moj izbor za travanj i da ste možda pronašli nešto i za sebe ili kakvu ideju za poklon nekoj dragoj osobi! Ako ste vi otkrili nekakav zanimljiv novi brend ili proizvod šaljite nam linkove!

Pozdrav od Maja

2 komentara :

Voljele bi čuti vaše mišljenje!