nedjelja, 6. rujna 2015.

TOP 5: Recepti # 27 (U susret jeseni!)

Konačno je osvježilo i konačno na red dolazi neka malo teža hrana! Najeli smo se salata i laganih tjestenina, a sad želimo nešto konkretno! ;) Kakve želje takav je i današnji post! Za vas smo odabrale nama naj 5 rustikalnih i finih recepata, idealnih za jesen koja nam je pred vratima!

1. Odmah krećemo sa nečim spektakularnim! Višku pogaču nikada nismo probale, a do sada nismo ni bile svjesne koliko to želimo! ;) Recept kojeg prate prekrasne fotografije naći ćete na jednom jako zanimljivom novom blogu po imenu 'Forking Croatia'!
forking croatia

2. Recepti sa bloga 'Palachinka' su često u naših top 5 i to apsolutno opravdano! Danas smo za vas odabrale jedno pravo jesensko jelo, zapečene paprike punjene sirom!
palachinka
3. Još jedan noviji blog nas je oduševio svojim receptima! Radi se o blogu Masterblef sa kojeg nam dolazi jedna prefina salata od pečene cikle i ricotte! Zar ne izgleda divno?
masterblef
4. Iako ih jedemo vrlo rijetko, uštipci su svima dobro znana hrana iz djetinjstva, pravi comfort food, kako kaže i sama Gladna Mila, koja uz svoje pravi i preljev od zrelog kajmaka!
gladna mila
5. I za kraj nešto slatko! Prekrasan kuglof Sonje sa bloga Sillyworld, koja nas svaki put iznova oduševljava ne samo savršenim fotografijama već i svojim receptima!
sillyworld

Kako vam se sviđa naš današnji odabir? 
Što vi kuhate u posljednje vrijeme?
Jeste li se već prebacili na jesensku hranu?

Mi smo krenule sa rostanim povrćem i veganskim popečcima od graha, a za desert sa mini piticama od jabuka i brusnica od kojih cijela kuća miriši na jesen!

Pišite nam i šaljite svoje recepte!

Dobar tek i ugodnu nedjelju žele vam Maje!
Nema komentara :

Objavi komentar

Voljele bi čuti vaše mišljenje!