nedjelja, 16. kolovoza 2015.

TOP 5: Tutoriali # 38 (Povratak u školu!)

Ne želimo biti partibrejkerice, ali rujan nam se približava brzinom svjetlosti, što znači da je i početak škole blizu! Roditelji školaraca dobro znaju da se iznosi koje svake godine krajem ljeta trebaju izdvojiti na školsku opremu znaju popeti vrlo visoko, a da se ne mora baš sve kupiti u trgovini dokazuju upravo ovi tutoriali koje smo danas odabrale za vas! Krenimo!


1. Školske bilježnice vrlo lako možete personalizirati pomoću kartona u boji! Ako na sniženju   nađete bilježnice koje možda vašem školarcu nisu po volji, umotajte ih i ukrasite po želji! U toj aktivnosti mogu sudjelovati i oni sami!
fellow fellow


2. I pernicu možete napraviti sami, vrlo je jednostavno! Za izradu možete koristiti ostatke tkanine ili komade odjeće koje više ne nosite, a sviđa vam se tkanina!
see kate sew


3. Užina spakovana u platnenu torbicu namijenjenu baš u tu svrhu, sigurno će biti još finija! Na ovaj način  smanjujete potrošnju pvc vrećica i jednokratne ambalaže čime klince učite da budu ekološki savjesni!
the purl bee

4. Za školu su potrebne i papuče, a za papuče nam treba torbica! Kako napraviti platnenu vrećicu za papuče možete pogledati na linku!
the purl bee

5. I za kraj posudice za olovke od limenki koje će uljepšati svaki radni stol i olakšati početak nove školske godine! :)
luzia pimpinella






Ako vam današnji prijedlozi nisu dosta, u arhivi bloga ćete naći još neke tutoriale pogodne za početak škole kao npr. uputstvo za pravljenje zvjezdane pernice ili uputstvo za pravljenje omota za bilježnice, a tutorial za pravljenje posude za cvijeće od limenke možete iskoristiti kako bi napravili posudice za olovke! Za veću vidljivost i sigurnost u prometu možete im napraviti reflektirajuće bedževe za torbe ili jakne, a stari školski stol možete obnoviti omiljenim stripovima vaših školaraca!
Osim tutoriala na blogu ćete naći i jedan inspirativan post za povratak u školske klupe!

Kako vam se sviđaju ideje?
Imate li i sami školarce?
Da li ste nešto od školske opreme sami pravili?

Pišite nam i šaljite fotkice vaših uradaka!

Uživajte u novom tjednu i budite kreativni! 

Pozdrav od Maja


Nema komentara :

Objavi komentar

Voljele bi čuti vaše mišljenje!